To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero Ogólne - Dział "Nasze terenówki"

Anonymous - 11-11-2007, 12:13
Temat postu: Dział "Nasze terenówki"
Witam. JA wiem że jestem nowy i nie powinienem się może mądrzyć ale przyszło mi do głowy że można by stworzyć taki dział jak "Nasze terenówki" i tam dzielilibyśmy się zdjęciami naszych pojarek, L200 itp. . Wiem że jest taki dział ogólny dla wszystkich miśków ale to straszny bałagan jest, a tak każdy model lub chociaż rodzaj pojazdu miałby swoją galerię?! Co wy na to? Mniej szukania i więcej frajdy z oglądania :)
Anonymous - 11-11-2007, 20:13

Pomysł jest Fajny. Sam chciałem spytać czy nie zrobić działu OFF ROAD w który można by było się dzielić swoimi uwagami i poradami na temat modyfikowania, sposobu wykonania i ewentualnie pomysłów jak przystosować nasze Miśki do jazdy w CIĘŻKIM :twisted: Porady typu Mam takiego SNORKELA, zamontowałem go tak a tak, podniosłem autko, tak a tak na takich częściach i są sprawdzone lub nie, silnik uszczelniłem w taki sposób:) Byłoby SUPER i na pewno było by skarbnicą wiedzy. Wiem że nie każdy swoim skarbem jeździ w ciężkim terenie ale z całą pewnością jest cała rzesza kolegów którzy uważają taką formę aktywnego wypoczynku. A może się okazać iż mój pomysł jest troszkę poroniony i nic z tego nie będzie.
Hubeeert - 11-11-2007, 20:29

Hehe wiedziałem, że tak będzie.

Pomysł jest prosty do wykonania.

Pytania są następujące:
1. Jakie jest zainteresowanie pomysłem
2. Ile działów założyć?
To znaczy czy założyć Nasze Terenówki jako współny dział dla dotychczasowych 4x4 czy (i tego wolałbym uniknąć) osobne działy dla każdego z 4x4. Oraz czy zakłądać osobny dział OFF ROAD. I gdzie?

Burza mózgów została rozpoczęta - czekam na Wasze propozycje.

Pozdrawiam
Administrator

Anonymous - 11-11-2007, 20:31

Popieram zalozenie osobnych dzialow dla poszegolnych modeli 4x4
a moze nawet dla poszczegolnych wersji (pajero I, II itd)

Anonymous - 11-11-2007, 21:15

Można by zrobić osobny dział dla wszystkiego ale to znowu strasznie dużo pracy :) Przecież w temacie wystarczy wpisać L200, Pajero I lub Pajero III i już wiadomo o co lata. Chodzi mi ot to żeby terenówki były w jednym dziale i tyle. Przecież wielu z nas ma pojarke lub L200 a nie ma pojęcia o generacjach lancera czy carismy, nie ma co się oszukiwać, to zupełnie inny sport i samochody :/ A fajnie by było gdybyśmy mogli poznać na wzajem swoje doznania terenowe, spostrzeżenia, pochwalić sie swoimi furami tak jak to zrobiłem w poście "witam wszystkich" i tyle.Oczywiście jeśli ktoś ma ochotę robić dział dla każdego modelu to bardzo proszę natomiast wiem ile to pracy i czasu.
Anonymous - 11-11-2007, 22:20

przylaczam sie i proponuje prosto Off Road bo jak juz wspomnieliscie nie kazdy upala swoje cacko wiec moze sie okazac ze z twojej kat jestes sam :shock:

a tak kazdy co mysli o offie wskoczy i troche tego bedzie

pozdro

Gene - 12-11-2007, 07:11

Hubeeert, dodaj do 4x4 podforum OFF-ROAD a tam juz powstana galeria i tematy merytoryczne.
miczon - 12-11-2007, 08:33

Gene napisał/a:
Hubeeert, dodaj do 4x4 podforum OFF-ROAD a tam juz powstana galeria i tematy merytoryczne.

:thumbleft:

Hubeeert - 16-11-2007, 00:10

KLIKNIJ NA MNIE!
Gene - 16-11-2007, 06:52

\:D/

dziekuje [my]

Anonymous - 16-11-2007, 20:51

bardzo mocno :)