To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - moja Carisma

Anonymous - 14-11-2007, 02:15
Temat postu: moja Carisma
wcześniej jeździłem 17-letnią Corollą 1.4 w benzynie,boshe jaki to był rzęch :P poprzedni właściciel dojechał ją koncertowo,a ja wykończyłem ją na amen,skończyła na szrocie.

marka Mitsubishi zawsze kojarzyła mi się z mocnymi i niezawodnymi samochodami,polowałem długo na autko tej firmy (polowałem heh raczej fundusze nie pozwalały na zakup czegoś w miarę przyzwoitego) ale wreszcie dostała się w moje ręce Carisma :lol: wreszcie ją mam :D autko kupiłem miesiąc temu,powoli poznaje mój samochód i jak dotąd jestem zachwycony :biggrin: (no w końcu przesiadłem się z furmanki do karocy :P )
silnik: 1.6 benzyna
instalacja gazowa Vialle LPI
centralny zamek,elektr.szyby,immobilizer,poducha,alu felgi,alarm z czujnikami drzwiowymi

Student - 14-11-2007, 07:14

Bardzo fajna i mam nadzieję że będziesz zadowolony tylko te sreberka na masce wlotach i lusterku :cry: weź to zamaluj na czarno lub pod kolor.
Moim zdaniem oczywiście :wink:

Anonymous - 14-11-2007, 08:45

może i zamaluje narazie nie mam na to czasu huuhhh :roll:
stanik - 14-11-2007, 11:24

Oby się dzielnie sprawowała :)
A który roczniki i jaki przebieg autka?
Jak wynika z tekstu przeróbki auta to dokonania poprzedniego właściciela? W każdym razie kwestia gustu, może się podobać jak ktoś lubi taki styl.

Pozdrawiam i przyjemnej eksploatacji życzę :)

turek61 - 14-11-2007, 13:12

fukwary napisał/a:

No to oczywiste ! Trzeba dać mu sie nacieszyć Miśkiem.Niech ujeżdża do bólu.Na poprawki i inne takie przyjdzie czas jak ochłonie.
Gratulacje i zadowolona życzę :wink:

Monia - 14-11-2007, 20:52

Witam kolegę :)
Anonymous - 14-11-2007, 22:27

stanik napisał/a:
Oby się dzielnie sprawowała :)
A który roczniki i jaki przebieg autka?
Jak wynika z tekstu przeróbki auta to dokonania poprzedniego właściciela? W każdym razie kwestia gustu, może się podobać jak ktoś lubi taki styl.

Pozdrawiam i przyjemnej eksploatacji życzę :)

masz racje stanik to oryginalny tuning poprzedniego właściciela :shock: no nic na razie może byc,teraz muszę zając sie silnikiem i całą resztą na zmaine wyglądu przyjdzie czas :)

>> Carisma GL <<

rok prod. 1997'
przebieg. 137 tyś.km
instalacja gazowa Vialle LPi

pozdrowionka

Anonymous - 14-11-2007, 22:31

turek61 napisał/a:
fukwary napisał/a:

No to oczywiste ! Trzeba dać mu sie nacieszyć Miśkiem.Niech ujeżdża do bólu.Na poprawki i inne takie przyjdzie czas jak ochłonie.
Gratulacje i zadowolona życzę :wink:

hehe turek61 :lol: co prawda to prawda,ochłonie :biggrin: nie tak poważnie to czasu brak na zabawe w upiększanie autka

pozdro

Anonymous - 14-11-2007, 22:34

Monia napisał/a:
Witam kolegę :)

Witam koleżankę :lol: