To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

OFF ROAD - No to jeszcze rodzinką się pochwale :)

Anonymous - 16-11-2007, 21:52
Temat postu: No to jeszcze rodzinką się pochwale :)
Chciałbym wam przedstawić wszystkich którzy czują się zaniedbani przeze mnie od momentu kiedy zarejestrowałem się na stronie Forum MitsuManiaki.com :P

To jest mój skarb czyli moja ukochana córcia Zuzia lat 3,5 :P zresztą cały tata :twisted:

[img][/img]

Już grzebie w samochodach, co prawda jeszcze nie od tej strony :P i nie Mitsu ale też z napęde 4x4
[img][/img]

A to ktoś kto dał mi tak piękną istote jaką jest moja córcia czyli moja kochana Ania córka mechanika :lol:
[img][/img]

A to ktoś kto pilnuje mnie i całej mojej rodziny czyli Bela 100 kg mięsa które ni groma ni chce być mięsem obronnym tylko mięsem do pieszczenia :D

[img][/img]

A to już tylko ja :oops: i moja córcia :D

[img][/img]

Przepraszam jeśli kogoś zanudziłem ale lubie się Nimi chwalić w końcu to moja kochana rodzinka :wink:

Anonymous - 16-11-2007, 22:00

Cytat:
Już grzebie w samochodach, co prawda jeszcze nie od tej strony :P i nie Mitsu ale też z napęde 4x4

swietne auto :) widac ze chociaz cora zna sie na motoryzacji :D :D :D

oczywiscie zartuje :thumbleft:

Anonymous - 16-11-2007, 22:09

To był najpiękniejszy samochód czyli A6 które niestety mimo napędu quattro i nowiutkich opon nie wytrzymało "rajdu" i po kilku piruetach skończyło między słupem a czyimś ogrodzeniem :/ Żona do tej pory mówi że cud że żyję :) Ale traz dla córci najwazniejsza jest pojarka :) bo jak to mówi jest taka duzia jak ja :D