To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Wagon Ogólne - TYP INSTALACJI GAZOWEJ I OGLĘDZINY PRZED KUPNEM AUTA

Anonymous - 17-11-2007, 18:47
Temat postu: TYP INSTALACJI GAZOWEJ I OGLĘDZINY PRZED KUPNEM AUTA
WŁAŚNIE WPŁACIŁEM ZALICZKĘ NA MSW 2,0 1998 165 TYS PRZEBIEGU W BARDZO ŁADNYM STANIE - SĄDZĄC PO JEŻDZIE PRÓBNEJ I KOMPLETNYCH PAPIERACH - JEDEN WŁAŚCICIEL W NIEMCZECH I OD ROKU JEDEN W POLSCE :D . PROSZĘ O RADĘ NA CO ZWRÓĆIĆ JESZCZE UWAGĘ, ZANIM WPŁACĘ CAŁĄ KASĘ PRZY ODBIORZE??? A MOŻE KTÓRYŚ Z MITSUMANIAKÓW PRZEJEDZIE SIĘ ZE MNĄ Z BYDGOSZCZY DO TORUNIA W NAJBLIŻSZYM TYGODNIU??? :roll: I JESZCZE JEDNO - CHCĘ OCZYWIŚCIE WSTAWIĆ GAZ. JAKĄ INSTALACJĘ KOLEDZY POLECACIE I GDZIE I ZA ILE W OKOLICACH BYDGOSZCZY JA WSTAWIĆ???? POZDRÓWKI DLA WSZYSTKICH MITSUMANIAKÓW :lol: TEL. 516-059-518 MARIUSZ
Anonymous - 18-11-2007, 11:49

Witam
Z mojego doswiadczenia moge ci doradzic założenie instalacji w zakładzie przy ulicy Glinki ,obok blacharstwa pojazdowego, goscie mi poprawiali instalacje i powiem ze spalanie z 10litrow gazu spadło do 6.5-7 goscie nie są najtańsi z tego co wiem za instalacje 2 generacji wołają okolo 1800zł ( ostatnio kuzyn sie dowiadywał) ale mysle ze lepiej wydac dwie stówki wiecej niz sie indyczyc .
POZDRAWIAM

Anonymous - 18-11-2007, 21:28

co_hipi WIELKIE DZIEKI ZA ODPOWIEDŹ! :lol: NAPISAŁEŚ O INSTALACJI DRUGIEJ GENERACJI - ROZUMIEM, ŻE MIAŁES NA MYŚLI INSTALACJĘ PODCIŚNIENIOWĄ ZE STEROWANIEM KOMPUTEROWYM? MAM TAKĄ INSTALACJĘ W MOJEJ TOYOCIE COROLLI 1998R 1,4 BENZYNA. NAWET JAK PARĘ RAZY PŁOMIEŃ STRZELIŁ W KOLEKTOR DOLOTOWY NIC SIE NIE STAŁO :D . PRZESIADAM SIĘ NA MSW, ALE NA SZCZĘŚCIE MOJA KOCHANA TOYOTA IDZIE DO RODZINY W DOBRE RĘCE. Z TEGO CO GDZIEŚ NA FORUM WYCZYTAŁEM TO ZDARZAJĄ SIĘ W MSW AWARIE PRZEPŁYWOMIERZY PO STRZALE :x - CZY NIE JEST WSKAZANY SEKWENCYJNY WTRYSK GAZU W FAZIE CIEKŁEJ???? POZDRÓWKI :wink:
Anonymous - 19-11-2007, 09:12

Powiem szczerze ze w moim SS tez mogłem wstawic zwykla ale pokusilem sie na Sekwencje a teraz dlaczego : 1) Sekwencja wyeliminowuje strzały 2) Na sekwencji auto pali gazu tyle co beznzyny 3) auto nie traci na mocy a po zatankowaniu gazu w Holandi mial wiekszego kopa niz na benzynie 4) Niby drozej kosztuje ale przy oszczednosciach na spalaniu oraz bezobsłudze instalacja moze okazac sie tansza (jeden strzał tamtej i wiadomo moze to kosztowac) .
Ja moge polecic BRC 24 instalacje koszt okolo 3tys naprawde warto .
Pozdrawiam