Off Topic - TUNING prosto z ZSRR
Anonymous - 21-11-2007, 17:25 Temat postu: TUNING prosto z ZSRR Trochę terenówek i dziwnych aut
http://www.joemonster.org...li-ruski-tuning
maxwell61 - 21-11-2007, 22:13
monster truck dla mnie jest cool...troche kolorków i na DRawskim poligonie...mmmmmmmmmmasakra
Chooper - 21-11-2007, 22:21
Chili, ostatni raz proszę.
jest jeden temat specjalnie na śmiesznostki, drugi "z cyklu fantazja ludzka nie zna granic" na ciekawostki natury szaleństwa konstrukcyjnego istot ludzkich, a Ty i tak zakładasz kolejny temat w którym idąc na totalna łatwizne zamieszczasz tylko linka.
cns80 - 22-11-2007, 08:50
Bieżcie przykład z kolegów ze wschodu. Obniżacie zawias, a potem nie możecie pokonać byle krawężnika, albo torowiska. A oni co ....
... tylny resor w górę jest podstawą tjuningó
Anonymous - 22-11-2007, 22:02
Chooper napisał:
Cytat: | Chili, ostatni raz proszę. |
Wiem przepraszam, obiecuje poprawę, po prostu przyzwyczajenie z poprzedniego forum:/ No to proszę Cie jako że modek może wszystko o przeniesienie tematu A swoją drogą to tak podzielony jest ten OFF TOPIC że zanim znajdę właściwy dział to już mi sie nie chce no ale cóż to tylko moje subiektywne zdanie :/
Marcin-Krak - 22-11-2007, 22:41
Chili, z czasem się przyzwyczaisz - a potem jest wszystko prościej znaleźć.
W końcu jest tu trochę spamerów I w ten sposób to w tym off- topicu był by bur ... maksymalny nie ład artystyczny
Się nie zniechęć czasem przez to
Ech i znów się nie powstrzymałem i napisałem
Anonymous - 22-11-2007, 22:51
Marcin z tego co widzę sam wiesz jak to jest Ja poprostu szybciej mówię niż myślę (czego czasem żałuje) no i obiecuje poprawę
BUBU - 22-11-2007, 23:41
Marcin-Krak napisał/a: | Ech i znów się nie powstrzymałem i napisałem |
Marcin Ciebie to zawsze łapki świerzbią
A swoją drogą widzę że szykuje się następny spamer na forum
PS Swoją droga nie ma co linków z Joemonstera zapodawać , bo przeważająca większość forumowiczów raczej go regularnie przegląda
pawela - 22-11-2007, 23:58
BUBU napisał/a: | PS Swoją droga nie ma co linków z Joemonstera zapodawać , bo przeważająca większość forumowiczów raczej go regularnie przegląda |
Az wstyd sie przyznac, ale ja o Joemonster dowiedzialem sie w zeszlym miesiacu na cwiczeniach z informatyki Teraz zagladam juz regularnie
Anonymous - 23-11-2007, 00:11
Założył się góral z kaszubem że po skażonym spirytusie można stracić wzrok.
Kaszub wypił setkę a górol pyta- Widzisz? Kaszub -"Widze"
II runda - widzisz?? Kaszub- "widzę"
III runda Górol pyta - WIDZISZ?? Kaszub - nie wiedzę- A górol - A widisz?!
BUBU - 23-11-2007, 00:23
Chili napisał/a: | Założył się góral z kaszubem że po skażonym spirytusie można stracić wzrok.
Kaszub wypił setkę a górol pyta- Widzisz? Kaszub -"Widze"
II runda - widzisz?? Kaszub- "widzę"
III runda Górol pyta - WIDZISZ?? Kaszub - nie wiedzę- A górol - A widisz?! |
Ciili od tego jest ten topic : http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=13324
Jesteś niereformowalny
Anonymous - 23-11-2007, 08:24
No bo myłsałem że temat zostanie przeniesiony A nie został Czemu Ciekawe
Marcin-Krak - 23-11-2007, 14:47
BUBU napisał/a: | Marcin Ciebie to zawsze łapki świerzbią |
Gwarantuję Cię że nie zawsze - a już szczególnie w wątkach gdzie zaczynam być uznawany za pijaka i narkomana
Chili napisał/a: | Marcin z tego co widzę sam wiesz jak to jest |
Wiem czy nie wiem - ale "zasady zobowiązują" i porządek też
Cytat: | PS Swoją droga nie ma co linków z Joemonstera zapodawać , bo przeważająca większość forumowiczów raczej go regularnie przegląda |
Ja nie mam na to czasu - dopiero jak ktoś poda linka do czegoś śmiesznego - to mam pół dnia z głowy - bo patrzę co tam ciekawego ludzie dają
Chooper - 23-11-2007, 19:51
Chili napisał/a: | No bo myłsałem że temat zostanie przeniesiony A nie został Czemu Ciekawe |
i tak już urządziliście sobie tutaj dyskusję...nie mam do Was siły
BUBU - 23-11-2007, 20:00
Chooper napisał/a: | i tak już urządziliście sobie tutaj dyskusję...nie mam do Was siły |
Przenieś do OT
|
|
|