[92-96]Colt CA0 - [ALL] Smieszny problem!:)
Anonymous - 23-11-2007, 07:02 Temat postu: [ALL] Smieszny problem!:) Siemanko mam taki mały problem zwi±zany bardziej z lakiernictwem,ponieważ moje autko przyjechało z Niemczech a oni tam lubuj± sie nie wiadomo czemu w różnych nalepkach i naklejkach na samochodzie chcę usun±c naklejki ale pozostan± pod nimi ¶lady,tak jak by niewyblakły lakier czy co¶...i czy nie wie kto¶ czy jest jaki¶ ¶rodek do tego typu spraw albo jaki¶ sposób alby usun±ć ¶lady po nalepkach...Z góry dziękuje dla mnie to ważne bo naklejki juz mnie wk***** a mam ¶liczny biały lakier pozdro
Anonymous - 23-11-2007, 07:32
sproboj pasta g3 moze cos pomoc
Monia - 23-11-2007, 16:46
ja po tych naklejkach musiałam robić radykalny lifting lakieru... ale zycze powodzenia z past±- daj znać czy się udało
Anonymous - 23-11-2007, 19:18
Radykalny lifting?? czyli ze co do malowania poszedł Colcik??:D
Monia - 23-11-2007, 21:02
yhymmm i ładnie wszystko się spasowało x] oprócz stanu na końcie bankowym
Anonymous - 24-11-2007, 09:50
Kolego bierzesz suszarke, lekko nagrzewasz naklejke i jazda, sama praktycznie schodzi Potem ewentualnie benzyna ekstrakcyjna i szmatka w dłoń aby usun±ć resztki kleju...
A jak mówisz że pod naklejkami masz "¶wieży" lakier... to jedyny sposób albo polerka całego a w najgorszym wypadku cały colcik pod pistolet z nowym lakierem...
Anonymous - 24-11-2007, 10:01
Dobry pomysł z ta suszark± Oderwę jaki¶ malutki kawałek i zobaczę jaki będzie efekt dzieki z góry
[ Dodano: 06-12-2007, 18:55 ]
Niooo i problem znikł całkowicie Suszarka a raczej opalarka,benzyna ekstrakcyjna i Dobry wosk i wszystko ¶licznie zeszło i nic nie widać ze były nalepy Dzieks wielkie ze pomoc Siema!
|
|
|