[XX-92]Lancer C6x i starsze - swiatlo tylne
Anonymous - 23-11-2007, 14:19 Temat postu: swiatlo tylne witam problem w tym ze nie swieci mi przednia lewa postojówka i co wazniejsze tylnie lewe swiatlo co dziwne bo kierunek i stop dziala.w czym problem???????????????????????
akbi - 23-11-2007, 14:43
rozumiem, że żarówki sprawdzone
... proponuje więc posprawdzać kabelki ... mi kiedy¶ w Lancerku wyskakiwał wła¶nie z tyłu
Krzyzak - 23-11-2007, 15:38
jeszcze bezpiecznik pod maska sprawdz - POSITION
(osobny na lewa i prawa strone)
wojmi1 - 30-11-2007, 17:25
Sprawdz koniecznie mase bo czasami zasniedzieje i nie pali podobnie z konektorami przy lampach .
Zacznij od sprawdzenia czy + dociera do zarowki jezeli jest to sprawdz czy masa jest ok
Anonymous - 09-12-2007, 14:43
Witam
Mam podobnie, tylko prawa strona + pod¶wietlenie tablicy rejestracyjnej. Bezpieczniki i żarówki sprawdzone, masa jest ponieważ działa ¶wiatło stopu i kierunek. Może jest jaki¶ charakterystyczny słaby punkt w tych instalacjach (Lancer 1.5 12V '90 sedan). Gdyby kto¶ miał jaki¶ pomysł, byłbym wdzięczny za sugestie.
Anonymous - 30-11-2008, 18:51
to ja walczę u siebie z elektryk±. spalił mi się bezpiecznik przez radio i spalił też niepod¶wietlenie deski rozdzielczej lewy postój i prawa lampa (tylko stop i kierunek działa)
bezpieczniki ok, żarówki ok kabelki przy lampach ok ale nie działa
Krzyzak, dobra sugestia posprawdzam jutro bezpieczniki pod mask± je¶li się do nich dogrzebie bo trochę ciasno mam
|
|
|