To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Mitsu Hubik

Anonymous - 24-11-2007, 13:58
Temat postu: Mitsu Hubik
Ponieważ często jestem na DC++ wpadłem na pomysł czy istnieje możliwość aby zrobić Mitsumaniakowy hubik :wink: Tutaj pytanie dla tych co sie na tym znają.....cz są szanse realizacji i jakie są koszty takiej zabawy.
Myślę że fajnie mieć też takie miejscec aby od siebie ściągać filmy,muze,fotki, filmy ze spotów i inne ciekawe rzeczy :D

Co myślicie :?: :?:

maxwell61 - 24-11-2007, 20:34

ja sem za!!!!!!!!! :D
Anonymous - 25-11-2007, 17:27

Chcesz zrobic siec wirtualna? Jesli tak to jest do tego programik hamachi. Jest to darmowy program do robienia wirtualnej sieci chroniona haslem. Czyli mozna zrobic np siec miitsumaniak z haslem i wtedy tylko osoby znajace haslo maja do niej dostep. Oczywiscie tak samo jak na d++ zeby cos sciagac z drugiego kompa ten musi byc wlaczony.
maxwell61 - 25-11-2007, 18:55

to jak majkel montujemy coś po poradach dylsona, :?: :mrgreen:
akbi - 26-11-2007, 08:33

dylson napisał/a:
Jesli tak to jest do tego programik hamachi.

dokładnie ... bardzo dobry sofcik :) ..sam używam od ponad roku...polecam. Uważam tylko, że dla bezpieczeństwa, to nazwę sieci i hasło rozpowszechnialibyśmy telefonicznie a nie podając tutaj gdzieś w temacie :wink:

Anonymous - 26-11-2007, 11:13

Ja jestem otwarty na propozycje - nie znam sie za bardzo na tym ale wiem że fajnie byłoby mieć coś takiego na forum - szybki przepływ fotek,informacji itd.
Chooper - 26-11-2007, 15:37

tyle że na fotki mamy galerie, a filmów w zasadzie nie ma, a materiały serwisowe są w dziale download. Tak na marginesie, to chciałbym tu otrzymać informacje, jak mają się filmy z oficjalnych zlotów 2005, 2006 i 2007 ?
akbi - 26-11-2007, 20:47

Chooper napisał/a:
chciałbym tu otrzymać informacje, jak mają się filmy z oficjalnych zlotów 2005, 2006 i 2007 ?

W 2006 roku ja nagrywalem i rozeslalem w kilkanascie miejsc, niestety pozniej padla moja jedyna sztuka plyta dvd i teraz sam nie mam :( Jak ktos by mogl skopiowac to bede ogromnie wdzieczny ... a na film z 2007 czekam od Cezara :) ... nooo ... Czarna mi obiecala :D

Cezar - 27-11-2007, 02:33

akbi napisał/a:
na film z 2007 czekam od Cezara :) ... nooo ... Czarna mi obiecala :D

Arek ja pamietam o kopii dla Ciebie :wink:

Mam tylko problem z przerzuceniem tego na kompa, poniewaz moj laptop po formacie jaki mu zrobilem, nie dziala juz normalnie :axe: i czeka az zalatwie dysk recovery z USA. :doubt:
Juz kilka kaset czeka w kolejce do przerzucenia :?
Jak wszystko wroci do normy napewno Cie poinformuje :)

akbi - 27-11-2007, 09:32

Cezar napisał/a:
Mam tylko problem z przerzuceniem tego na kompa, poniewaz moj laptop po formacie jaki mu zrobilem, nie dziala juz normalnie :axe: i czeka az zalatwie dysk recovery z USA. :doubt:

spoko ...wiem jak to jest ..