Off Topic - Przestroga !!!
sruba - 27-02-2006, 23:48 Temat postu: Przestroga !!! UWAGA Oszustki w marketach !!!!!! - ja się naciąłem
Nie wiem, czy robicie tez zakupy w marketach, ja rzadko, ale czasem się mi zdaża i te informacje moga sie przydac.
Chce was ostrzec przed tym, co mi sie przydarzylo.
Padlem ofiara przebieglych oszustek. Zdarzylo mi sie to w TESCO w Gdyni, ale moglo i gdzie indziej i komus innemu. Oszustki dzialaja nastepujaco: Dwie ladne dziewczyny kolo 20 przychodza do waszego samochodu, kiedy ladujecie zakupy do bagaznika. Zaczynaja myc szyby a piersi im doslownie wyskakuja z bluzek. Kto by nie popatrzyl? Jak im podziekujecie i zaproponujecie pieniadze za wykonana prace, odmówia i poprosza, by ich lepiej podrzucic do nastepnego TESCO (albo innego hipermarketu). Jezeli sie zgodzicie, obie usiada na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy zaczna sie nawzajem piescic. Nastepnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabiera sie do robienia laski. W tym czasie druga kradnie wasz portfel.
Mój portfel zostal wlasnie tak skradziony w zeszly czwartek, piątek, dwa razy w sobotę i wczoraj tez !!!
Kofi - 28-02-2006, 00:29
Matejko - 28-02-2006, 08:48
Sruba napisał/a: | Mój portfel zostal wlasnie tak skradziony w zeszly czwartek, piątek, dwa razy w sobotę i wczoraj tez !!! |
jakis adres dokladny namiar, nie marzna jak tak w zimie z cyckami na wierzchu myja te szybki ??:D
Krzyzak - 28-02-2006, 09:48
He he - a tak poważnie się zapowiadało - tym bardziej, że ja byłem w tym TESCO w Gdyni 3 razy i 3 razy mnie tam na cenach towarów oszukali. Miałem bony firmowego, więc musiałem je wykorzystać. Odtąd omijam tesco z daleka.
kochajj - 28-02-2006, 10:14
We wrocławiu tez sie z tym spotkałem... tylko ze były trzy...
Anonymous - 28-02-2006, 11:26
kochajj napisał/a: | We wrocławiu tez sie z tym spotkałem... tylko ze były trzy... |
ale jedna kradla portfel czy dwie ?
Anonymous - 28-02-2006, 11:40 Temat postu: Re: Przestroga !!!
Sruba napisał/a: | Mój portfel zostal wlasnie tak skradziony w zeszly czwartek, piątek, dwa razy w sobotę i wczoraj tez !!! |
Aż trudno z portfelami nastarczyć!
piwkotom - 28-02-2006, 18:15
proponuje nosic "lewy portfel". Przyjemnosc za frico . A tak na powaznie, to oczywiscie ze bym takich pan nie zabral, zonaty jestem.
Sruba, kondolencje
Hubeeert - 28-02-2006, 20:16
piwkotom napisał/a: | Sruba, kondolencje |
Przyznaj się puściłeś gdzieś kasę a teraz wstawiasz kawałki o cycatych oszustkach - erotomankach
sruba - 28-02-2006, 23:13
Hubi jak zwykle musi wszystko rozszyfrowac
Moominek - 01-03-2006, 16:32 Temat postu: Re: Przestroga !!!
Ej Sruba, ileż można popełniać ten sam błąd!! Ty kobietom pomocy w podwózce chyba nie umiesz odmówić
Firebee - 01-03-2006, 17:13
hahah:) chyba wynajme autobus
i otworze firme z portfelami..
Efa! - 01-03-2006, 17:52
A nie macie czasami informacji, gdzie auta myją mężczyźni?
Firebee - 01-03-2006, 17:56
tylko gorzej by bylo ze zrobieniem laski kobiecie chyba...
Matejko - 01-03-2006, 17:59
Firebee napisał/a: | tylko gorzej by bylo ze zrobieniem laski kobiecie chyba... |
jaki to problem kawalek drewna dłutko i rżnąć az wiory poleca
Efa! przyjedz do kalisza to ci wymyje... autko
|
|
|