[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Wrażenia z jazdy nowym Lancerem
Anonymous - 29-11-2007, 10:13 Temat postu: Wrażenia z jazdy nowym Lancerem Witam fanów nowego Lancera.
Może ktoś już kupił nowego Lancerka, ewentualnie był na jeździe próbnej i opisze swoje odczucia, wrażenia i uwagi?
Na pewno wszystkich to zainteresuje
akbi - 29-11-2007, 10:16
andy_28 napisał/a: | Może ktoś już kupił nowego Lancerka, ewentualnie był na jeździe próbnej i opisze swoje odczucia, wrażenia i uwagi? |
tak jak pisałem w innym temacie, w Gdańsku mają już Lancera do jazdy testowej ... polecam
Anonymous - 29-11-2007, 10:21
akbi napisał/a: | w Gdańsku mają już Lancera do jazdy testowej |
Wow, a z jakim silnikiem? Są jakieś problemu z umówieniem się tam na jazdę próbną?
saphire - 29-11-2007, 10:29
W Auto Świecie i w Motorze (numery ostatnie/przedostatnie) opisywali Lancera nowego i nawet testowali. Generalnie bardzo bardzo chwalili.
Anonymous - 29-11-2007, 10:31
saphire napisał/a: | W Auto Świecie i w Motorze (numery ostatnie/przedostatnie) opisywali Lancera nowego i nawet testowali. Generalnie bardzo bardzo chwalili. |
Może macie skany tych artykułów z tych gazet?
akbi - 29-11-2007, 11:44
andy_28 napisał/a: | Wow, a z jakim silnikiem? |
1,5
andy_28 napisał/a: | Są jakieś problemu z umówieniem się tam na jazdę próbną? |
tego nie wiem
saphire - 29-11-2007, 12:09
andy_28 napisał/a: | saphire napisał/a: | W Auto Świecie i w Motorze (numery ostatnie/przedostatnie) opisywali Lancera nowego i nawet testowali. Generalnie bardzo bardzo chwalili. | Może macie skany tych artykułów z tych gazet? |
A ich prawa autorskie to pies?
Anonymous - 29-11-2007, 19:32
Diesel prowadzi sie bardzo dobrze, wyprowadzic go z rownowagi bardzo trudno. Jak na obnizone zawieszenie i 18'' felgi to komfort bardzo dobry. Precyzyjny uklad kierowniczy. Tylko silnik glosny i jakos subiektywnie mniej zrywny niz w outlanderze.
Anonymous - 30-11-2007, 10:01
Jutro zamierzam podjechać do salonu Mitsubishi i jeżeli uda mi się, to skorzystam z jazdy próbnej czerwonym Lancerem 1.5l . Pożniej opisze wrażenia z jazdy.
P.S. Mam już magazyny Auto Świat i Motor z opisem Lancera
Brikston - 04-12-2007, 16:53
Czy moglby ktos wrzucic tutaj skan tego testu z Auto Swiata?
Chcialem kupic ale juz nie byle tego wydania, a bardzo chcialbym to przeczytac:(
Pozdr
saphire - 04-12-2007, 18:22
Daj mi swojego maila na PW to zobaczę co się da zrobić
Hubeeert - 04-12-2007, 20:11
saphire, po ukazaniu się nowego numeru zamieszzcaliśmy skany
Anonymous - 04-12-2007, 23:05
Całkiem całkiem jest ten samochodzik tylko mógłby być troszkę bardziej zrywny (1,5) ale to akurat moje subiektywne odczucie ponieważ podróżuje CAO 1,6 a sami wiecie jak to jeździ. Ale wnętrze jest rewelacyjne a z zewnątrz to chyba już każdy widział że jest tak samo jak moim zdaniem wewnątrz.
Hubeeert - 04-12-2007, 23:29
Jurop, w podpisie max 400dłx100wys
sla - 05-12-2007, 15:08
Byłem, zobaczyłem ,jeździłem, siedziałem i bardzo się rozczarowałem. Wygląd zewnętrzny, w przeciwieństwie do poprzedniej wersji , szczególnie w wersji kombi, która w realu zyskiwała, jak dla mnie niespecjalny.Nic nie zyskuje ale przy spotkaniu osobistym traci. Zachwiane proporcje, z przodu wystający dziób, atrapa jakby tandetnie doklejona od innego samochodu przez majsterkowicza.Tył to światła a la Seat w dziwnych przetłoczeniach. Wnętrze złe, tandetne plastiki, wstawki pomalowane na srebrno, materiał na siedzeniach marnej jakości. Jazda z silnikiem 1,5, ponieważ tylko takie były, potwierdza,że jest to zdecydowanie za słaba jednostka do tak ciężkiego samochodu. Ogólne wrażenia-jestem totalnie rozczarowany.Wiem już niestety że nie jest to samochód dla mnie.Brak jakichkolwiek smaczków,np. rura wydechowa to cieniutki patyczek. Samochód nijaki, bez wyrazu i charakteru a jednocześnie niczym nie szokujący. Zdecydowanie wyglądem i wykończeniem odstaje od swoich konkurentów. Np.Civika można pokochać lub znienawidzić a ten nie wzbudza żadnych emocji.Gdyby nie znaczek na masce pomyślałbym , że to jakiś niespecjalnie udany koreańczyk.
|
|
|