To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Colt CA0 - [ALL] Fotele od CJ0 do CA0

Anonymous - 03-12-2007, 21:04
Temat postu: [ALL] Fotele od CJ0 do CA0
Mam strasznie zniszczone fotele w swoim Colcie i tak sie zastanawiam nad zakupem nowych. Moje pytanie brzmi: Czy beda pasowaly siedzenia z CJ0 do CA0, takie jak np. w podanym linku??

http://www.moto.allegro.p...i_colt_97r.html

Nie chodzi mi akurat o ta konkretna aukcje bo te sa od anglika ale cos w tym stylu.

Anonymous - 03-12-2007, 23:18

wydaje mi sie z sprzodem nie bedzie problemu tylko gorzej z tylem, moze najpierw sie dowiedz u tapicera ile bye cie wynislo nowe obszycie moze bedzie sie bardziej oplacalo
Anonymous - 04-12-2007, 07:10

a fotele od Anglika beda pasowac?
wichura1 - 04-12-2007, 08:08

Tak, tylko jest jedno ale, regulację wysokości siedziska będzie miał pasażer, nie kierowca. A zamienić ich lewy na prawy i odwrotnie się nie da.
Anonymous - 04-12-2007, 14:20

wichura1 napisał/a:
Tak, tylko jest jedno ale, regulację wysokości siedziska będzie miał pasażer, nie kierowca.

Racja, pozatym z tego co zauwazylem u siebie to fotel kierowcy nie przesuwa sie caly do przodu pociagajac tylko za jedna wajche tak wiec moga byc problemy przy wysiadaniu pasazera z tylu

Anonymous - 08-02-2008, 20:02

Cytat:
wydaje mi sie z sprzodem nie bedzie problemu

chciała bym mieć pewność, czy ktoś przekładał fotele z CJ do CA?

londolut - 09-02-2008, 13:54

SlaVkoEg napisał/a:
Czy beda pasowaly siedzenia z CJ0 do CA0, takie jak np. w podanym linku??
Trzeba sprawdzić rozstaw szyn montażowych żeby nie okazały się zbyt wąskie lub zbyt szerokie. Zmierz rozstaw pomiędzy szynami i pomiędzy otworami na śruby w jednej szynie, co by nie okazały się dobre na szerokość a brakło by szyny bo okazała by się za krótka ;)

Cytat:
regulację wysokości siedziska będzie miał pasażer
Widziałem na allegro Colta CJ0, który miał wsadzony prawy fotel z angola i miał full regulację na obu siedzeniach 8) Kozak :P