To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Proton Techniczne - Zepsul sie aparat zapłonowy!

Anonymous - 05-12-2007, 13:45
Temat postu: Zepsul sie aparat zapłonowy!
Witajcie!
potrzebuje pilnej pomocy i rozszyfrowania skrotu. zapsul mi sie aparat zapłonowy w Protonie 1.5, 12V, 97 r Chce kupic moze uzywany jakie aparaty do tego pasują? z moje odczytałem : T6T67171 co oznaczaja te cyfry? czy T6T 57171 lub T5T tez pasuje?
Pozdariwam
Jan

Anonymous - 05-12-2007, 15:44

Może lepiej zamiast wydawać sporo kasy na nowy aparat lepiej bedzie naprawić ten?
sprawdź czy dostajesz iskrę, tzn czy jest pierwsza iskra i pozniej nić czy w ogole nic i czy podczas kręcenia rozrusznikiem zapala się pozniej CE ?
jesli będzie pierwsza iskra to prawdopodobnie cewka, jesli zapala się CE albo w ogole nie bedzie iskry to pewnie moduł
tematów takich na forum jest mnustwo, poszukaj napewno znajdziesz rozwiązanie

chyba ze koniecznie chchesz kupić aparat, to niestety nie wiem jaki będzie pasował

Anonymous - 05-12-2007, 21:01

wszystko juz sparawdzilem i szukałem najtanszego rozwiazania tego problemu.
Znalazłem kolesia w Zielonej Górze co naprawia aparaty do japonczykow i udziela 2 LETNIEJ GWARANCJI!!
Po naprawie zobaczymy jak bedzie smigac:)
Pozdrawiam

Anonymous - 28-12-2007, 12:10

witam.mi tez kiedys padl aparat,ale wcolcie.wyslalem go wlasnie do tego goscia z zielonej gory.naprawil i jest oki.polecam.
Anonymous - 28-12-2007, 12:10

Dodano: 28-12-2007, 12:10
witam.mi tez kiedys padl aparat,ale wcolcie.wyslalem go wlasnie do tego goscia z zielonej gory.naprawil i jest oki.polecam.