[XX-92]Galant E3xA i starsze - Otwieranie wlewu paliwa
Anonymous - 08-12-2007, 17:33 Temat postu: Otwieranie wlewu paliwa Witam mam problem z linka do klapki wlewu Paliwa, czy jest możliwość jej wymiany ? I czy trudny to zabieg :/ Nie otwiera mi sie z wewntarz tylko i wyłącznie przez kluczyk ;( Z góry dzieki za pomoc !
zbychu 37 - 08-12-2007, 18:41
Po prostu wyciagasz tylna kanape, odkręcasz listwy przyprogowe podnies wykladzine z wygluszeniem i masz wszystko jak na dloni.Milej pracy
Anonymous - 08-12-2007, 23:26 Temat postu: ok Ok, dzieki jest przy tym troche roboty :/ A Nie wiesz czy jest mozliwosc podkręcenia linki ? Bo wiem ze ona tam jest, czyje opór jak ciągne za uchwyt wewnątrz, ale mimo wszystko tak jakby była za długa :/
zbychu 37 - 09-12-2007, 08:07
Mozliwosci podkręcenia to nie ma, chyba ze domowym sposobem podlożysz jakies podkladki
Anonymous - 13-12-2007, 16:51
Moiżesz pokombinować przy rączce od otwierania - to chyba najprostsze miejsce do jakiś przeróbek.
Pamiętaj jednak, że zbyt naciągnięta linka może szybko odmówić współpracy (z drugiej strony ciężko jest mówić że coś może się zepsuć jeżeli i tak nie działa...).
Anonymous - 13-12-2007, 22:59
a myślę, że to inna sprawa...
zobacz czy jak otworzysz klapkę jest tam taki gumowy "cycek" taki odbojnik...
albo zrób prosty experyment ty pociągnij za rączkę wew. samochodu a 2 osoba niech ręcznie otworzy klapkę, jezeli się uda to znaczy, że nie masz odbojnika, albo jest tylko nie działa prawidłowo... znaczy, że jak odblokujesz linką zaczep to ten odbojnik mam sam uchylić klapke...
pozdrawiam
|
|
|