Komputery, RTV, AGD, Komorki - [ciekawostka] Verbatim
arekp - 09-12-2007, 22:24 Temat postu: [ciekawostka] Verbatim Znana chyba wszystkim marka Verbatim nalezy do ... Mitsubishi Kagaku Media
szczeslaw - 09-12-2007, 22:29
Arku, był kiedyś chyba wątek o tym, co produkuje Mitsu i na 100% była tam informacja, że Verbatim to Mitsu (być może nawet ja ją podawałem).
Osobiście od długiego czasu staram się kupować tylko Verbatimy. Zgadnij dlaczego?
arekp - 09-12-2007, 23:28
szczeslaw napisał/a: | Arku, był kiedyś chyba wątek o tym, co produkuje Mitsu i na 100% była tam informacja, że Verbatim to Mitsu (być może nawet ja ją podawałem). |
Twoja odpowiedz sklonila mnie do odszukania tego posta. Faktycznie pisales o tym 2007-05-01 w watku dot. kryzysu finansowego - i dlatego nie czytalem o tym, bo watek mnie nie interesowal.
szczeslaw napisał/a: | Osobiście od długiego czasu staram się kupować tylko Verbatimy. Zgadnij dlaczego? |
Hmm ... masz za duzo kasy? Verbatim to marka, ktora produkuje bardzo dobre nosniki ... jednak sa inni rownie dobrzy producenci, a do tego tansi
Krzyzak - 10-12-2007, 19:37
a nie Mitsubishi Chemical?
akbi - 10-12-2007, 20:35
No to od dzisiaj przezucam sie z TDK na Verbatim
Anonymous - 10-12-2007, 20:44
A ja dzisiaj w sklepie w którym zaopatruje się w folie reklamowe, zauważyłem na standzie markerów i długopisów (etc.) marki UNI napis producenta: Mitsubishi Pencil Co Ltd.
arekp - 10-12-2007, 21:23
Krzyzak napisał/a: | a nie Mitsubishi Chemical? |
Nosniki akurat do Mitsubishi Kagaku Media Co., Ltd.
szczeslaw - 10-12-2007, 22:13
arekp napisał/a: | Krzyzak napisał/a: | a nie Mitsubishi Chemical? |
Nosniki akurat do Mitsubishi Kagaku Media Co., Ltd. |
Właśnie nie wiem, czy nie było zmiany nazwy, bo mi też się wydaje, że wcześniej to było Mitsubishi Chemical, ale ostatnio jak kupowałem to na spindlu była właśnie nazwa podawana przez Arka.
Nie zmienia to faktu, że Verbatim to Mitsu
|
|
|