To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EA2A 2.0] 2000r. Przepływomierz powietrza

Anonymous - 10-12-2007, 00:51
Temat postu: [EA2A 2.0] 2000r. Przepływomierz powietrza
Witam.

Jak już wcześniej pisałem, mam problem z przepływomierzem (tak mi się wydaje).
Szukam, szukam i chyba znalazłem. Nie wiem czy mi przypasuje ale chyba powinno być dobrze. Pytanie moje brzmi: co mi proponujecie (nie biorąc pod uwagę ceny oczywiście)?
Daje dwa linki do aukcji:
link 1
link 2
Na jednym jest widoczny napis 481 a na drugim domyślam się, że też. Dodam, że mój ma takie same oznaczenie. Nie wiem także czy dalsze oznaczenia mają jakieś znaczenie. No i rocznik jest trochę inny? Jakie ewentualne pytania powinienem zadać sprzedającym?

Z góry dziękuje za pomoc.

POZDRAWIAM

Rafal_Szczecin - 10-12-2007, 08:48

ostatnio ( dokladnie to tydzien temu - pierwszy przypadek na forum padniecia przeplywomierza w 1,9 DiD ) bylem na zakupie przeplywomierza, mimo, ze mam carisme 2001 , to kupilem przeplywomierz od 2002, wazne, zeby zgadzalo sie pochodzenie tej przeplywki - pochodzenie - chodzi mi , zeby w aucie z ktorego bierzesz przeplywke siedzial ten sam silnik - u Ciebie jest to 2,0 .

co do numerow, ja na wszelki wypadek mialem spisane wszystkie numery jakie znajduja sie na przeplywce, dzwoniac prosilem o podanie wszystkich nr ,ale z reguly , jezeli jeden numer calkowicie sie zgadza, to reszta tez bedzie ok .
na Twoim miejscu, sprawdzilbym u siebie wszystkie numery, poniewaz w aukcji z drugiego linku masz podane wszystkie numerki, jezeli beda sie zgadzaly, to kupuj

JaGrab3 - 10-12-2007, 10:21

Wazny jest ten numer 481. Ja zmienialem i sie tym sugerowalem. Udalo mi sie dostac przeplywke za 250 zl.
Anonymous - 12-12-2007, 04:23

Acha. Na razie sie wstrzymałem na jeden dzień bo jeden i drugi sprzedający ma więcej części do tego modelu i może się skusze na jeszcze parę gratów.

Ogólnie - dzięki za odpowiedź

POZDRAWIAM

[ Dodano: 17-12-2007, 23:29 ]
No i tak, nie wiem czy już pisałem ale kupiłem na szrocie przepływomierz i dwie cewki i ...
... jest to samo więc teraz mam zbędny.
jeśli ktoś jest zainteresowany to mam do sprzedania. Cena do uzgodnienia /nie drogo/.
Jeśli ktoś potrzebuje przepływomierz (i cewki) to zapraszam:
http://www.mitsubishi-gra...ic.php?p=246802