To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sporty Motorowe - HURRAAAAA :)

polsaler - 21-05-2005, 16:10
Temat postu: HURRAAAAA :)
Nawet nie wiecie jak sie cieszę , że na naszym forum pojawił sie taki dział !!! Jestem zmaniaczonym miłośnikiem rajdów samochodowych i mam nadzieję że wokól nich będzie się ten dział kręcił :P
Hubeeert - 21-05-2005, 16:16

No to powodzenia Panie mod a może powinienem powiedzieć Panie Mistrz Polski w klasie A7?
polsaler - 21-05-2005, 16:27

Heheheh To było dawno (2003) a tytuł vMP został dokładnie wywalczony w PPZMoT czyli nie jest to jakieś szczególne osiągnięcie . Jednak ja bardzo jestem z niego dumny :)

Rozumiem ,że zostałem MODEM tego dział u ??? :lol:

Hubeeert - 21-05-2005, 17:02

Dobrze rozumiesz zostaliście Ty i Bartek modami tego działu. Bartek też ma za sobą doświadczenie rajdowe ale może on sam się w tym temacie wypowie :wink:
Firebee - 21-05-2005, 21:39

gratuluje polsaler:D
polsaler - 22-05-2005, 02:36

Dzięki !!!!
Zrobie wszystko żeby ten temat był the best !!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous - 22-05-2005, 16:58

[quote="polsaler"]Heheheh To było dawno (2003) a tytuł vMP został dokładnie wywalczony w PPZMoT czyli nie jest to jakieś szczególne osiągnięcie . Jednak ja bardzo jestem z niego dumny :)

Nie bądz taki skromny!Zwykłym śmiertelnikom się to nie zdaża. :D
Ten dział na pewno będzie się cieszył dużym powodzeniem...

polsaler - 23-05-2005, 09:43

Skromny jestem bo w zasadzie to osiągniecie to większa zasluga drivera ( Piotr Masicz) ja tylko siedziałem na prawym i dyktowałem to co wcześniej na opisie mi mówił :)
Tak czy siak cieszę sie że na forum taki dział powstał i mam nadzieję ze będzie się faktycznie cieszył dużą popularnością
ZAPRASZAM WSZYSTKICH

misia27 - 23-05-2005, 10:17

ale i tak gratulacje sie naleza :!: :!: :!: :D
Rafal_Szczecin - 23-05-2005, 15:57

wlasnie , przepraszam ze dopiero teraz, wielkie gratulacje !!
Anonymous - 23-05-2005, 22:08

również gratulacje, mamy wspólne zainteresowania,
rajdy to moja pasja, niestety jeżdże only jako kibic,
mam nadzieje że jeszcze wystartuje, :oops: :lol:

Anonymous - 25-05-2005, 09:27

polsaler nie bądz taki skromny :!: :!: :!:
Wielkie gratulacje

Anonymous - 01-08-2005, 23:48

polsaler napisał/a:
Skromny jestem bo w zasadzie to osiągniecie to większa zasluga drivera ( Piotr Masicz) ja tylko siedziałem na prawym i dyktowałem to co wcześniej na opisie mi mówił :)
Tak czy siak cieszę sie że na forum taki dział powstał i mam nadzieję ze będzie się faktycznie cieszył dużą popularnością
ZAPRASZAM WSZYSTKICH

WOdzu!!! teraz to przesadziles!!! jakby nie Ty to mnie po twojej lewej stronie by nie bylo i nikogo innego tak uwaznie bym sie nie sluchal (szczegolnie w opisie " NIE CIAC ) ;-) ALE...MAM TAKI POMYSL. Moze zrobimy ankiete ilu chetnych by bylo na wyjazd na RSMS ? szlaki przetarte wielokrotnie wiec moglibysmy byc uzyteczni . co Ty na to?

polsaler - 14-08-2005, 12:43

jestem Piotruś za tylko zrobimy taki temat przed Szwecją , jeśli będą chętni to zorganizuje sie mitsumaniakowy wyjazd na eliminację mistrzostw świata .
Rafal_Szczecin - 14-08-2005, 13:09

ja juz Polsaler mowilem ze sie z wielka checia pisze na wyjazd do szwecji jezeli jeden siersciuch w mlodym wieku (ale z pasja do rajdow:) ) nie bedzie Wam przeszkadzac ;) tylko musze $$ uzbierac ale do lutego to tam dla mnie zaden problem ;) nawet mysle ze bedzie wiecej to starczy na jakies pamiatki czy tez czapke peżota (lub jak kto woli mitsubishi ;) )