Off Topic - ponad 800 kilometrów
Maciek - 06-03-2006, 21:09 Temat postu: ponad 800 kilometrów przejechane 15 latkiem bez obaw ze sie coś wysypie. Przed wyjazdem wymieniłem jeszcze chłodnice bo miała zielone kwiatki(po dzwonie nie była wymieniana). Dbanie o auto sie opłaca w nocy sie wsiada odpala i jedzie myślac tylko o zasiorbaniu gazu czy tam paliwa. Lipiec - sierpień do Sztutgartu pojedziemy to ok 900 w jedną strone. Myśle że damy rade bez problemu
PS wiem ze Wasze auta czesto starsze też tak dobrze działają no a o młodszych nie wspomne.
Rafal_Szczecin - 06-03-2006, 21:13
i co sie chwalizs ???
tak smigasz po polsce, w lipcu-sierpniu Sztutgart, lepiej bys sie zapisal na zlot do bialegostoku (tylko 700 km ) a nie mi latac bedziesz po sztutgardzie
buzka misiek, i dobrze ze juz jestes
Maciek - 06-03-2006, 21:21
No wiesz już 3 latka rodzince obiecanki cycanki co roku coś innego wypada a co do tego zlotu to sie jeszcze zobaczy pracuje nad tym.
PS też sie ciesze co jak co ale w domu najlepiej można sobie na forumie posiedzieć i ciekawe żeczy poczytać
Krzyzak - 06-03-2006, 21:44
No ja do tej pory też jeździłem bez obaw, ale w ostatnie wakacje Misiek mi jednak sprawił niespodziankę - wracając z Monachium usłyszałem dziwne odgłosy i okazało się, że to pompa wody nawaliła. Ale z taką padającą pompą przejechałem prawie 2000 km - do mechanika Tomka Michalaka, a Misiek dowiózł nas w takim stanie nie tracąc nawet kropli płynu. Także jestem mu wdzięczny, że nigdy nie miałem sytuacji, że stałem w polu bez możliwości odpalenia auta.
luk_szc - 06-03-2006, 23:41
Ja jakoś nie miałem obaw jechać 15 letnim 125p ponad 800 km w jeden dzień . Także galem bym nie miał oporów żadnych
|
|
|