To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Troche o mnie

Krzyzak - 14-12-2007, 18:25
Temat postu: Troche o mnie
Poniewaz 2 tyg. temu zakonczyl sie pewien etap mojego zycia, chcialem zamiescic tu male podsumowanie i kilka informacji. Moze sie zdarzyc, ze znajda sie osoby, ktorym sie to przyda.

Otoz zlozylem wypowiedzenie w mojej dotychczasowej pracy i nie bede mial juz adresu mailowego w Prokomie - prosze wiec go nie uzywac.
Od poniedzialku zaczynam urlop, ktory potrwa do konca lutego (troche sie tego nazbieralo, choc staralem sie wykorzystywac zalegle urlopy jak moglem).
Zanim podejme nowa prace nie bede mial dostepu do internetu, wiec prawdopodobnie bardzo dlugo nie bedzie mnie na forum. W ciemno nie odchodze - krystalizuje sie juz osobowosc prawna, w ktorej bede mial przyjemnosc byc zatrudnionym.
Przeprowadzilem sie na wies, na ktorej nie mam telewizora, internetu i telefonu stacjonarnego (z wyboru, bo mozliwosc jest).
Najprawdopodobniej zachowam moj nr sluzbowego telefonu (innego nie posiadam), wiec jakis kontakt bedzie mozna zlapac. Szczegolnie o spotach bym prosil mnie informowac - bede mial teraz wiecej czasu, to predzej uda mi sie przyjechac.
Nie wiem, jak dlugo wytrzymam (jestem pracoholikiem i obecnie ciagnalem czasem 3 prace), wiec moze sie wczesniej odezwe (lub u kogos na kompie na chwile zajrze na forum).
Wszystkie sprawy prosilbym ze mna zakonczyc dzis - jesli ktos cos ma ze mna do zalatwienia.
Wszystkich serdecznie pozdrawiam.

Wasz Krzyzak.
(bo urodzony w Malborku - dawnej stolicy Zakonu Krzyzackiego).

Anonymous - 14-12-2007, 18:29
Temat postu: Re: Troche o mnie
Powodzenia
arekp - 14-12-2007, 18:54

Powodzenia Darku, trzymam kciuki za zadowolenie z nowej pracy :)

A na Twoim miejscu cieszylbym sie, ze nie zdazylesz wykorzystac zaleglego urlopu wczesniej. Ja popelnilem blad i zmienilem forme zatrudnienia bez urlopu ... przez co teraz dosc mocno cierpie :/

Anonymous - 14-12-2007, 20:24

Krzyzak napisał/a:
na chwile zajrze na forum)
, powodzenia Krzyżaku i pamiętaj że jeste¶my z Tob± na dobre i złe / jako jedna wielka rodzina mitsumaniaków / :wave:
Anonymous - 14-12-2007, 22:08

Darek taki odcięty będziesz na wsi- będziemy musieli tam do Was zajechać czasami sprawdzić czy żyjecie :wink:
akbi - 14-12-2007, 22:14

Przeraziles mnie troche tytulem posta ... juz myslalem, ze sie przesiadasz na BMW :D
.. ale tak powaznie to zycze powodzenia i mozesz liczyc, ze na biezaco bede Cie informowal telefonicznie o spotach ... jak by Ci sie zmienil nr to daj znac.
Mam nadzieje, ze sie jutro widzimy :)
pa :P

Anonymous - 15-12-2007, 00:38

a ja myslalem ze sie jakies weselicho szykuje, a tu takie pustelnicze nowiny :D :D
powodzenia i do zobaczenia/uslyszenia :thumbup:

Matejko - 15-12-2007, 18:58

Weselicho bylo, myslalem ze w koncu czas na cos nowego,
Dariusz kciuki trzymane, pracuj w domu teraz ;)

Anonymous - 15-12-2007, 19:59

no ale kolejne :)
Anonymous - 16-12-2007, 16:37

ja tam mam numer telefonu do Basi :) więc jako¶ przeżyję :badgrin:

trzymaj się Dario! i odpocznij w końcu!