To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Mi¶ki - Moje vr4

Anonymous - 16-12-2007, 15:12
Temat postu: Moje vr4
Oto i moje oczko w glowie http://vr44.wrzuta.pl/obraz/59NeQkHjSi/zdjecie_1
Anonymous - 16-12-2007, 18:59

Prosimy o więcej informacji na temat samochodu ;)
Anonymous - 16-12-2007, 20:15

A wiec autko od 4lat w moim posiadaniu. Jak to zwykle bywa miala byc super okazja a zakupiony zostal szrot i zaczelo sie dlubanie.W pierwszej kolejnosci poszla skrzynia potem silnik ,obecnie skrzynia 6biegowa ,silnik po calkowitym kompletnym remoncie (wal,tloki,korby,blok itd )wszystko na nowych orginalnych czesciach Mitsubishi ,troche zakupionych w stanach,troche w Belgi, od roku biedaczek czeka na mnie poniewaz przebywam obecnie w stanach ,czasami ojciec sie przejedzie :wink: W niedalekiej przyszlosci wysylam gwin prawdopodobnie TEINA ,duzo wieksze tarcze wraz z zaciskami,nowe skory i moze ale jeszcze sie niezdecydowalem bo za duzo kasiory kosztowac bedzie wysylka ,kompletny przod model'99,jezeli nie zostanie przerobiony na wersje euro ktora bardziej mi sie podoba.Felgi prawdopodobnie zostana te ktore widoczne sa na zdjeciach.Dodac mozna jeszcze ,ze autko posiada kompletny uklad wydechowy 3 calowy (mozna posluchac ,sa dwa filmiki na wrzuta.pl pod tematem vr4) ,blow-off ,turbo timer,dodatkowe wskazniki,biale zegary. Szuakm jeszcze przedniego ACTIVE AERO, poniewaz jak kupilem to niebylo. PZDR
Anonymous - 16-12-2007, 22:42

Bardzo ładny szkoda ze tak mało fotek. Takim cukierkom robi sie sesje :D
Anonymous - 17-12-2007, 01:07

Jak wroce do kraju to pierwsza rzecza jaka zrobie bedzie wyjazd na zlocik.Wybieram sie juz tyle czasu i zawsze mi cos wypadalo.Zdjecie ktore zamiescilem zrobione zostalo po moim wyjezdzie poniewaz felgi nie doszly na czas i nawet ich nie widzialem na aucie :( mam jeszcze filmik ze zrodka ale nie zamieszczalem. A tak pytanie-moze orientuje sie ktos ile moze kosztowac w serwisie kompletny przedni spoiler active aero wraz z silniczkami itp,poprostu kompleny.
Jackie - 22-12-2007, 19:32

vr4 napisał/a:
A tak pytanie-moze orientuje sie ktos ile moze kosztowac w serwisie kompletny przedni spoiler active aero wraz z silniczkami itp,poprostu kompleny.

Nawet nie pytaj....poszukaj w US gdzie¶ z używki bo cena zabija rado¶ć życia... ;)
To byłem ja, Dealer ;)
Pozdrawiam