To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Potrzebna pomoc

Anonymous - 18-12-2007, 13:43
Temat postu: Potrzebna pomoc
Witam wszystkich jest potrzebna pomoc dla naszego kolego Xor-a z południa
zadzwonił do mnie z prosba o pomoc ale niestety ja nie mam jak mu pomoc
moze ktos z was bedzie mial warunki??
wstawie wiadomosc od Romka mam nadzieje ze sie nie obrazi :
Cześć
Już piszę szczegóły - są 2 opcje, że będę w Gdańsku ok 9:30 lub trochę po 14:00, dam znać dokładnie.

Teraz tak - szukam miejsca, gdzie mógłbym się przespać przed nocą a po podróży i wieczorem umyć. No i zostawić torbę do rana :) Nie wiem, do której będzie impreza, na której będę... Śpiwór będę miał, tylko jaki ciepły kąt bym potrzebował :)
Jeśli dało by się coś zorganizować byłoby super.
Jeśli ciężko, to może wiesz o jakim hotelu niekoniecznie w centrum tak za max 100PLN z hakiem za nockę sylwestrową - te, co oglądałem oscylują za jedną noc od 300PLN, a to już dla mnie przegięcie...

Jesli bedzie ktos w stanie jakos mu pomoc prosze napisac do Xor na pw
dzieki wielkie i pozdrawiam

akbi - 18-12-2007, 13:48

też z nim rozmawiałem na ten temat, niestety również nie mogę mu pomóc, poza tym, że przesłałem mu namiary na lokum ... myślę że w 100zł powinien się zmieścić.
Marcino - 18-12-2007, 23:09

A nie chce przyjechac kolejka do Tczewa.... ja bede z zonka bez dziecka wiec miesca jest na 4 osoby.
Pozdrawiam

Kibloo - 23-12-2007, 09:38

Ja się musze z żonką skonsultować, ale jak się domyślam, to potrzebny jest nocleg..., odezwę się jak coś będę wiedział...

do jutra...

pozdro

[ Dodano: 23-12-2007, 09:50 ]
niestety (właśnie moja żonka się podniosła) my wybywamy z trójmiasta, ale jakby co to sparwdzam cenę w Villi nad Potokiem (matemblewo) ... dam znać jak będę miał konkrety.

http://www.villa.gdansk.pl/ cena to 160,- PLN ale rozmawiałem ze swoim znajomym (rodzina właścicela) i powiedział, że można się potargować, jakby co to daj znać powiem ci jak i na kogo sie powołać... (na PW)

pozdro