[92-96]Colt CA0 - [ALL] Jak zrobić sciagacz do kierownicy :)
marekoza - 25-12-2007, 17:27 Temat postu: [ALL] Jak zrobić sciagacz do kierownicy :) Chce wyminic kierownice w moim misku i kiedy wykrecilem duza nakretke siedzi dalek jak siedziala na tej gwiazdce... sa tam dwa otwory na sruby rozm. 8 domyslam sie ze musze je czyms polaczyc i wykozystac gwint na drazku do sciagniecia ale czym ?? z gory dzieki za szybka podopowiedz
czarnuch23 - 25-12-2007, 18:09
jak robilem w swoim przelacznik zespolony sciagalem kierownice (nie wiedzialem ze nie musze togo robic ) Szczerze mowiac zdjelem ja bez uzycia sciagacza poprostu zlapalem ja symetrycznie i lekko porusalem na boki i zeszla (moja przynajmniej nie byla nabita na wieowypust mocno dobra rada,,,zaniam sciagniesz kiere zaznacz sobie jej ustawienie zaoszczedzisz soebi prob ustawienia (pierwszy raz zapomnialem i musialem kombinowac
Hugo - 25-12-2007, 19:56
marekoza pięściami uderzasz w kierownicę na godzinę za dziesięć druga. Jak nie puści to kilka razy. Po tym ściągasz ją bez żadnego wysiłku.
Anonymous - 27-12-2007, 23:51
albo prostsza rada ale trzeba to miec. sciagacz do półosi polecam
bwr
marekoza - 02-01-2008, 17:44
no i sie udało.... kawalek stalowej blachy 0.7 cm wiertarka... narzynki, śruba zeszlifowana na szpic... dwie sruby nr8 i 20 min roboty
|
|
|