To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - warsztaty dolny slask

Anonymous - 27-12-2007, 19:13
Temat postu: warsztaty dolny slask
Witam!
Chcialbym poruszyc temat wielokortnie juz walkowany na forum,ale moze jestem lewy jednak nie idalo mi sie znalezc zadnych adresow polecanych warsztatow w woj.Dolnslaskim(Wroclaw i okolice).Jesli ktos zna jakies miejsca gdzie mozna zaufac ,ze naprawde naprawia nam autko a nie zepsuja jeszcze bardziej bede wdzieczny.Byc moze temat byl juz poruszony w takim razie prosze o linka do tematu.Bede takze wdzieczny za porady gdzie mozna poszukac aparatu zaplonowego do Galanta V6 2.5 rok prod.1997.

Anonymous - 28-12-2007, 07:21

moze TU cos znajdziesz
czekoladka_1981 - 28-12-2007, 08:42

savoy12 warsztaty masz tu:
http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=5405
Automix przeniesiony jest na ul. Krzywoustego róg Czajkowskiego z miasta w kierunku Korony na Warszawę
cuuube - pomyliłeś Dolny Śląsk z Górnym Śląskiem, a to jest duża różnica.

Anonymous - 28-12-2007, 14:28

wszedlem na szybko rano na "fora regionalne :arrow: slaskie :arrow: polecane warsztaty-slask" nie wpadlem na wyszczegolnione czy gorny czy dolny zaspany juz bylem po pracy

[ Dodano: 28-12-2007, 14:50 ]
swoja droga z walbrzycha tez kawalek drogi do wrocka :sign6:

Anonymous - 28-12-2007, 19:11

Niby daleko ale jak tylko dobrze zrobia to chetnie dojade.Zreszta samochod jest po to zeby nim jezdzic. :) Dziekuje za informacje na pewno sprobuje mam tylko prosbe jeszcze do czkoladki o nr. telefonu do tego warsztatu jesli nim dysponuje.A poza tym dziekuje i zycze wszystkim udanego Sylwestra.

[ Dodano: 28-12-2007, 19:30 ]
P.S. Jak ktos zna jeszcze jakies warsztaty warte polecenia informacji nigdy za malo ;) .