Off Topic - Prosba do osob z Grudziądza
Anonymous - 11-03-2006, 11:46 Temat postu: Prosba do osob z Grudziądza Witam
Wiem ze nie jestem w assistance bo nie jestem klubowiczem ale moze ktos molgby mi pomoc z tego pieknego miasta (wiem bo bylem dwa razy .
Otoz od kiedy kupilem Audi chce do niego dokupic ksenony (matejko wie bo go juz kiedys o to prosilem) "przerobilem" juz trzy komplety i za kazdym razem albo byly do modelu po liftingu, albo mialy posklejane uchwyty zewnetrzne i wewnetrznewe, albo byly przerobione ze zwyklych lamp na ksenon w dodatku w chamski sposob.
Wracajac do tematu, znalazlem kolejny komplet w Grudziadzu, czlowiek mnie zapewnia ze jest wszystko pieknie ladnie ale ja juz im nie ufam. Chodzi o to zeby ktos podjechal do tego kolesia i obejrzal lampy czy nie sa posklejane lub w tragicznym stanie oraz sprawdzil czy dzialaja - ten sprzedawca zobowiazal sie do ich podlaczenia w swoim samochodzie.
Jesli ktos rowniez moglby je kupic byloby extra (oczywiscie przeslalbym kase na konto 1150zl plus ewentualna przesylka do mnie).
Jesli ktos bylby chetny mi pomoc prosze o wyslanie do mnie smsa na 604430081 oddzwonie i sie dogadamy.
Firebee - 11-03-2006, 11:53
zadzwon mistrzu..
*obgadane****
Firek
Anonymous - 11-03-2006, 12:15
no to sprawa obgadana, teraz koles musi mi przeslac zdjecia zeby firek na darmo do niego nie jechal jak cos.
Matejko - 11-03-2006, 13:08
czyli tylko zdjecia ladne robia,
to mogles lift przodu zrobic odrazu jak juz miales lampki
Anonymous - 11-03-2006, 15:14
oj daj spokoj ludzie wogole wstydu nie maja, dzis rano jezdzilem ogladac lampy tu w bialymstoku w idealnym stanie itd, co sie okazalo lampy popekane, uchwyty klejone, przetwornica jakas uniwersalna, poprzykrecana wkretami na dodatek krzywo, ogolnie tragedia.
co do liftu to nie taka prosta sprawa, tam wszystko jest inne od wzmocnienia przez lampy, zderzak i blotniki az po maske.
Matejko - 12-03-2006, 02:19
byle kase zarobic, jak nic nie znajdziesz to daj znac zobacze w kaliszu, w koncu 75% aut sprowadzanych do Polski pochodzi tu z mojego regionu to czesci tez powinni miec
Anonymous - 14-03-2006, 21:54
no i na 99% kolejna wtopa, ja mam strasznego pecha do tych lamp (byc moze dlatego ze nieche za nie zaplacic 2tys, a tylko 1300zl).
tak wyglada oryginalna lampa z przetwornica
a tak ta ktora moge kupic w grudziadzu
jak widac zupelnie inna dodatkowo dostalem link na ruska strone jak powinna wygladac lampa: http://etka.auto2.ru/au/A6/1998/261/57/3350916/
tak wiec temat chyba nieaktualny, czekam teraz na zdjecie oznaczen klosza i wtedy zobacze.
p.s. mateusz mozesz sie rozejrzec za jakimis ksencami do A6 z 99r (przed liftingowa).
Matejko - 14-03-2006, 22:36
jak tylko wyzdrowieje, bo poki co to jeszcze nie moge z domu wychodzic
Anonymous - 15-03-2006, 12:39
no i sprawa umiera smiercia naturalna ponizej mail od osoby ktora zajmuje sie profesionalnie lampami:
Przetwornice nieoryginalne - hella od innego modelu,
Montowane jako tańsze zamienniki..
Lub z powodu braku oryginalnych..
Piotr
Firebee - 15-03-2006, 13:29
w razie czego daj znac, ale chyba odpuscisz kolesia
Anonymous - 15-03-2006, 15:54
jasne, jak cos dam znac ale te lampy sobie odpuszczam
|
|
|