To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - zgłupiałem do reszty - outlander jedynka z ameryki

kordiank2 - 01-01-2008, 22:18
Temat postu: zgłupiałem do reszty - outlander jedynka z ameryki
Jak w temacie - zakup niekontrolowany. Jestem już po aukcji i kupiłem za parę dolców takie cudo. wraz z transportem i remontem powinienem wyrobić się w połowie ceny giełdowej. autko obejrzane przez człowieka tam na miejscu - uszkodzona trochę pupa i lekko pogięty bok. rama i przód nietknięte. no i jeszcze lampa tylna potłuczona

wersja z 2003 LS 4x4 2,4 sohc. Jak widać poszukuję już tylnej lampy prawej lub dwóch lamp typu prodżektor no i jeszcze przeciwmgielne by się przydały... Może ktoś ma namiar na dobrego dostawcę lampionów? jeśli tak, to poproszę
auto niedługo wypływa zza oceanu, jak już zrobię z nim porządek to wrzucę fotki

wstyd się przyznać - to był dopiero mój trzystówny post. oby szcęśliwy dla outka.

TNT - 01-01-2008, 22:53

No gratulacje Kordianku kolejnego fajnego cacka. Chyba wkoncu sie wybiore na te mleko itp. Zycze jak najszybszego odbioru auta i doprowadzenia do idealu.
kordiank2 - 04-01-2008, 22:06

he, he, he... jest już w kontenerze razem z hundajem tuskanem - może się rozmnożą i przypłynie z nimi parę coltów ponny :lol:
olabart - 08-01-2008, 14:17

Dobry wybór. Lampy tylne masz nawet obecnie na allegro. Ceny od 250 do 500zł za sztukę. Zwróć uwagę przy zakupie na mocowania i podpięcia żarówek - są 3 rodzaje tych lamp - przynajmniej 2 się różnią. Mocowania lamp do karoserii są takie same. Zderzaki też się często pojawiają w cenach począwszy od 150zł za goły do kompletnego (z lampkami i nakładką) za 700zł. Jak nie znajdziesz na allegro podam kilka namiarów, gdyż sledzę na bieżąco. Pozdr.
kordiank2 - 09-01-2008, 16:08

ha, ha - myślę, że już teraz należy ci się zielony ptaszek z napisem "pomógł" - dzięki, pozdrów ode mnie Dębicę, a zwłaszcza Jarka oraz Mańkę z Darkiem... :mrgreen: