To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Colt - Ogólne - colcik z kolumbii

orz1 - 02-01-2008, 19:53
Temat postu: colcik z kolumbii
co powiecie na temat tego colcika, mi się podoba wizualnie na zewnątrz, chcę zrobić właśnie coś na ten styl ze swoim :mrgreen: , oprucz środka,bo w środku to delikatne przegięcie.Jak tam pisze autko zostało "zrobione" w Kolumbii

link do stronki http://www.cardomain.com/ride/852478

Anonymous - 03-01-2008, 00:06

Nie widzi mi sie spoiler i faktycznie wnetrze przesadzone ale fajne ma siedzenia. Przedni zderzak tez mi sie niezabardzo podoba. Najlepszy w tym wszystkim jest lakier :) Wlasciciel widac troszke ogorek bo nawet dobrze kapcia nie potrafi spalic :D Na koncu widac ze niezle sie przyjaral... :/
Anonymous - 03-01-2008, 00:44

zajeb!aszczy ... ja chce te przednie lampy i fotele :twisted:
londolut - 03-01-2008, 12:26

Fajny Colciak i niezłe pomysły choć trochę przesycony.
Zajefajne:
1. Silnik z Turbo :D
2. Fele
3. Lampy przód, tył
4. Fotele
5. Kiera
6. Monitor
7. Malowanie + tribal na drzwiach

Niepodoba mi się:
1. Lotka jak X-wing
2. Zderzak z przodu
3. Niebieskie wstawki w środku i te wszystkie zegary, jak u władcy czasu
4. Naklejka na szybie i flaga na masce

5. A teraz gwiazda wieczoru :evil: .......................Colt Type-R

Anonymous - 03-01-2008, 12:35

londolut napisał/a:

5. A teraz gwiazda wieczoru :evil: .......................Colt Type-R

Firma typeR robi rozne bzdety tuningowe i nie ma to nic wspolnego z Honda :)

Anonymous - 03-01-2008, 13:24

Ci na tym zlocie to w ogóle jakies cienkie bolki . Jedyne co potrafili zrobic to 180 na recznym . Zalosc czy nie tag ? pozdro
orz1 - 03-01-2008, 15:00

hmm no właśnie to są światła czy maska taka, http://www.tuning-zone.pl/?pageid=962&lang=pl na tej stronce znalazłem troszke części. Lakier ma fajny inny niż wszystkie, a tym bardziej to nie są ciemne pasy po środku jak to już było w colcie na allegro.
londolut - 03-01-2008, 15:21

mugen napisał/a:
Firma typeR robi rozne bzdety tuningowe i nie ma to nic wspolnego z Honda :)

Większości napis Type-R kojarzy się z Hondą, a firma o tej nazwie robi graty wieś-tuningowe :)

Anonymous - 03-01-2008, 19:42

chodzi mi tylko po glowie dlaczego sie spalil :? czy ktos mu pozazdroscil i go podjaral czy jakies zwarcie w instalacji :???:
Anonymous - 06-01-2008, 21:03

Widać, że włożył w to trochę serca, z zewnątrz jest super, :D ale co do tych zegarów to trochę przesadził!! Wygląda z nimi jak by miał brać udział w kolejnej części „szybcy i wściekli”.
londolut - 06-01-2008, 21:20

Dzidas napisał/a:
co do tych zegarów to trochę przesadził!! Wygląda z nimi jak by miał brać udział w kolejnej części „szybcy i wściekli”.

Chyba 'powrót do przyszłości' :P

Anonymous - 07-01-2008, 15:39

A mi sie nie podoba-co z tego ze to tuning profesjonalny skoro wyglada jak pozal sie boze ospojlerowane cos tam. Za chiny bym nie chcial by moj woz tak wygladal - jak juz moze by silnik taki miec ale tuning optyczny zrobiony z glowa - nienarzucajacy sie ale przyciagajacy uwage, a nie tak cos typu extra zderzaki, spojlery czy wloty albo naklejka szachownicy :roll: Dla mnie duza inwestycja, a wyglad wiochmenski. Moje zdanie-bez urazy zatem :mrgreen: :badgrin: 8)
Hugo - 07-01-2008, 16:01

hoodzix napisał/a:
Moje zdanie
Nie tylko Twoje.
Anonymous - 08-01-2008, 00:43

hoodzix, on i tak sie spalil wiec nie ma co panikowac bo polowa tych zderzakow a zwlaszcza wskaznikow w srodku sie wytopila hehe :D :/
Anonymous - 08-01-2008, 00:53

Tzn jak sie spalil? Przytarl zderzakiem o asfalt i sie zapalil? :lol: Moze ktos wrzuci fotki (linka) do jakiegos fajnego colta, a nie takiego badziewia. Chodzi mi o delikatny tuning optyczny na zewnatrz lub w srodku.