L200 Techniczne od 2006r - ZABUDOWA TYPU CANOPY L200
Anonymous - 03-01-2008, 00:06 Temat postu: ZABUDOWA TYPU CANOPY L200 Cześć chłopaki,
Czy kto kolwiek miał do czynienia z zabudową CANOPY do L200 lub jakiegoś innego pickupa?
Sorki za jakość zdjęcia kopiowanego z pdf
Dzięki
Gene - 03-01-2008, 11:55
Na tyle na ile znam angielski i produkty do zabudowy pick-up'ow to chodzi Ci o rodzaj nadbudowki/zabudowy (canopy). Wystepuja rozne kryte zabudowy (baldachimy) CANOPIES do polciezarowek. Produkuja je rozne firmy i do wielu aut. Poczynajac od firmowych zabudow (fabrycznych) poprzez rozne propozycje firm tuningowych az do profesionalnych produktow koncernow off-roadowych.
Na forum byly opisywane niektore bardziej popularne lub polecane przez forumowiczow propozycje. Mysle, ze warto przeczytac tematy zwiazane z zabudowa i poszczegolnymi modelami. Sa tam zawarte uwagi i informacje na temat jakosci, montazu i funkcjonalnosci tego typu wyposazenia.
Anonymous - 04-01-2008, 08:01
No bardzo Tobie dziękuję za wspaniałą wykładnię
Jednak pewna firma z Krakowa (rozumiem, że nie mogę podać jej nazwy, ale wyśle ją Tobie mailem) sprzedaje zabudowy pod taką właśnie marką.
Zdjęcie, które zamieściłem prezentuje tą właśnie zabudowę. Chciałbym więc się dowiedzieć, czy oferowane przez nich zabudowy tej marki ktokolwiek i jaki jest poziom satysfakcji
Gene - 04-01-2008, 08:52
Nie znam sie na zabudowach tak aby cos zasugerowac. Widzialem kilka instalowanych na autach kolegow i sledzilem tematy na forum. Uwazam, ze sam musisz sie z problemem zmierzyc jak rowniez poczekac na opinie forumowiczow.
Ta zabudowa z Krakowa jest wizualnie atrakcyjna. Dowiedz sie kto jest producentem tego elementu i jak jest z solidnoscia. Czy to jest ich polska produkcja czy sprowadzaja. Spokojnie mozesz opisac produkt i podac namiary. Reklama jest zabroniona. Ale w tym przypadku nie ma propagandy lecz merytoryczna dyskusja.
Nie wiem do czego Ci ta zabudowa i jak bedziesz auto wykorzystywal ale generalnie raczej zwracalbym uwage na markowe produkty firm off-road'owych:
ARB czy TJM. Nie sa to wyszukane wizualnie rozwiazania lecz solidne i trwale zabudowy na wyprawy.
Popytaj posiadaczy innych rozwiazan na forum i wtedy podejmij decyzje.
|
|
|