To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander I GEN Techniczne - turbo timer

Anonymous - 04-01-2008, 00:36
Temat postu: turbo timer
coraz bardziej wkurza mnie to odczekiwanie z wyłaczaniem. nie mogę znaleźć tego tematu na forum.napiszcie parę zdań na zadany temat, bo tylko się domyślam o co chodzi, a wolałbym wiedzieć- jak, co gdzie ile i dlaczego....
Anonymous - 04-01-2008, 12:31

Jak ktoś coś wie proszę pisać tez jestem zaintersowany turbo timerem mam pytanie czy jest jakaś róznica który moge montować a który nie ? znalazłem HKS-a tylko czy on mi będzie działał w moim aucie ? i jak jest z montażem ?
Anonymous - 23-02-2008, 21:38

Witam,

najprawdopodobniej w przyszlym tygodniu bede zakladal u siebie turbo timer o kosztach i o tym jak sie spisuje dam wam znac.

Anonymous - 23-02-2008, 21:51

ja chyba też : ) a jakiej firmy zakładasz ? ja sie zastanawiam na HKS_EM
Anonymous - 23-02-2008, 21:57

co do modelu to nie jestem pewien ale na 90% to bedzie HKS - zakladac bede w AUTO GT tam kupilem samochod ( trzy dni temu:) i jestem bardzo zadowolony jak sie prowadzi i nie moge sie doczekac kiedy bede mogl wreszcie ostrzej pojechac - narazie sie docieramy :D )
Anonymous - 23-02-2008, 23:39

proszę proszę następny turbo na polskich drogach ;) napewno będziesz zadowolony :) jedynie co denerwuje to za mały bak i tankowanie co 2 godziny :) (zart) :)
Ale takie juz jest to auto uśmiech do tej pory mi nie schodzi : )

olabart - 24-02-2008, 17:23

Witam kolegów. Dla medana odpowiedz jest tutaj Również rozważam ten temat i cieszę się, że mam z kim ten temat rozważyć. Ostro chodzę po necie i rozważałem montaż turbo timera wbudowanego w autoalarm zerknij, zastanawiałem się też nad HKS-em zerknij , ale chyba skuszę się na takie cudo i znowu zerknij Na wyszukiwarce dajcie jego nazwę i poczytajcie. Nawet kolor podświetlenia ma taki jak u nas zegary. A mamy do wyboru i inne

[ Dodano: 24-02-2008, 17:26 ]
to tylko namiastka. Tylko czy dam radę go podłączyć. Pozdr.

Anonymous - 24-02-2008, 18:10

Ja rozważam nad TURBO TIMER BLITZ DTT lub nad HKS-em BLITZ DTT jest o tyle lepszy ze jest sam wyswietlacz nie ma tej całej puszki tylko sam ekranik a HKS i tak jest super i firma tez jest bardzo dobra

Wydaje mi sie ze BLITZ DTT lub HKS to jest najlepsze rozwiązanie

Anonymous - 18-03-2008, 08:16

Witajcie Panowie,

w przyszlym tygodniu jade na wymiane oleju (po 2tys KM) i przy okazji zakladam TurboTimer HKS Type-1. Zdam relacje i umieszcze zdjecia ;) .

Pozdrawiam