[XX-92]Lancer C6x i starsze - Witajcie!!!
Anonymous - 17-01-2008, 11:34 Temat postu: Witajcie!!! Niecałe dwa tygodnie temu zakupiłem Lancerka 92' 1.5 12V + LPG Hatchback. Poszukiwałem jakichś dokładniejszych wiadomości na jego temat i tak trafiłem na to forum:) Będę miał troszkę do zrobienia przy nim ale myślę że nie będzie źle, silnik chodzi jak żyleta:D W pierwszej kolejności czeka mnie wymiana amorków tylnych (myślę że od razu z tulejami, gumami, odbojami czy co tam jeszcze jest:P) i łącznika stabilizatora przy prawym przednim kole. A i pytanko: Nie wie może ktoś gdzie znajdę najbliżej Kielc jakiś sklep, szrot czy nawet kogoś kto będzie miał jakieś części do Lancerka (oprócz tego łącznika i amorków czeka mnie wymiana kierunków przednich i pewnie coś się znajdzie jeszcze)?
Pozdrawiam kfazar!!
ruslana81 - 17-01-2008, 11:56
Witaj
proponuję przeszukać ten temat
popytaj też na forum regionalnym Twojego województwa
Robson86 - 17-01-2008, 17:18
kfazar napisał/a: | Nie wie może ktoś gdzie znajdę najbliżej Kielc jakiś sklep |
InterCar kolo Domaszowskiej (dokladnie wiejska1), JC auto na alei solidarnosci 12 , fota na zagnanskiej 84 ...na sandomierskiej tez cos chyba jest...
jest na sandomierskiej za Orlenem oraz na łódzkiej
Mozesz podjechac tez na zagnanska-pierwsza ulica za kolporterem w prawo, tam jest stacja diagnostyczna a za nia warsztacik . Znajomy tam samochod robil i moi ze tanio i w miare sprawnie montuja takie czesci...
Pozdroo Mitsumaniaka z Kielc
mozesz tez opisac troszke Twojego nowego Misia, jak po pierwszej jezdzie itp
|
|
|