To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[96-02]Colt CJ0 - Temat z wycieraczkami ponownie :)

Anonymous - 17-01-2008, 23:33
Temat postu: Temat z wycieraczkami ponownie :)
Jadę ( CJ0 1.3. 98) se włączam wycieraczki (gumy są boscha i dobre) a mie tu wycieraczki z takim ciężarem w góre i w dół jak by z tonę :shock: ważyły (nie zależnie od ustawienia przełącznika). Miska odpalam po poaru godzinach i co wycieraczki działają ok :shock: . Sprawa powtarza się po poru miesiącach :scratch: . Czytałem poprzednie rozprawy o tym i pytam się fachowców :rr: czy to silniczek siada czy jakieć cięgno?
Marcin-Krak - 18-01-2008, 00:27

TKJ napisał/a:
Czytałem poprzednie rozprawy o tym

I nie mogłeś tam się o to zapytać :?: :?
Poza tym ciężko tak z samego opisu tego, co piszesz wysnuć co to może być.
Ja bym sugerował sprawdzić masę w silniczku, ewentualnie sprawdzić w jakim stanie są szczotki w silniczku i czy nie ma jakiegoś przebicia na kablu.

Anonymous - 18-01-2008, 07:44

nie gniewajta się,że tu temat zacząłem bo tam to nie wiadomo czy mi ktoś odpisze :)
chodzi o przednie wycieraczki, spryskiwacz jest sprawny.

Anonymous - 18-01-2008, 19:43

ja miałem to samo w swoim lancerze myślałem że to coś z silniczkiem ale zanim zdążyłem sprawdzić samo mu przeszło... hmm dziwne:PP dodam że działo sie to tak podczas duuuużych opadów przez kilka dni jak sie zrobiło sucho to wycieraczki normalnie zaczęły chodzić i tak do teraz żadnych problemów
Jogurt - 20-01-2008, 01:02

jak sie same rozchodzily spowrotem to ciegna nie powinny byc zatarte. zacznij od sprawdzenia masy silniczka. a nastepnym razem pisz w istniejacym temacie. napewno ktos odpowie a nie narazasz sie friendly adminom :D