Carisma - Techniczne - niewiadoma kontrolka
Anonymous - 18-01-2008, 18:11 Temat postu: niewiadoma kontrolka Witam może ktoś się już spotkał z takim objawem od pewnego czasu podczas włączania
kierunkowskazu czy to w prawo czy w lewo zapala się i zaraz gaśnie zielona kontrolka na tablicy w prawym dolnym rogu wyglądem przypomina hah holowniczy przy właczonych światłach awaryjnych miga cały czas do tej pory tego nie było .
Anonymous - 18-01-2008, 18:40
Nie ma tej kontrolki w manualu ?
http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=3117
Anonymous - 19-01-2008, 10:28
Witam.
W mojej carismie zauważyłem coś podobnego. Podczas pracy kierunkowskazów, przy pierwszym załączeniu, zaświecała się kontrolka haka holowniczego. Gdy włączyłem awaryjne to kontrolka migała cały czas. Dodam ,że mam orginalny hak montowany w serwisie.
Wcześniej tego nie było.
Po pewnym czasie przestała sama migać. Przypominam sobie, że chyba odłączyłem akumulator na dłuższy czas (kilka godzin). Najpierw (-) a później (+). Podłączałem odwrotnie najpoierw (+) a potem (-). Teraz nie miga.
Żadnych usterek gdy migała kontrolka nie zuważyłem.
Pozdrawiam.
Anonymous - 19-01-2008, 21:11
no właśnie też mam firmowy hak z salonu a ta kontrolka pojawiła się niedawno ,nic się nie dzieje dziwnego z samochodem ale napisałem z ciekawosci czy ktoś ma tak samo bo dziwne rzeczy się dzieją czasami woim autku dzisiaj naprzykład odezwał się sygnałrezerwy czego do niedawna nie było
|
|
|