L200 Ogólne - Kilka pytań o L 200 07
jacek z płocka - 19-01-2008, 20:44 Temat postu: Kilka pytań o L 200 07 Witam, czy wiecie jak dostać się do filtra kabinowego / klimy.
Drugie pytanie -ile można obciążyć klapę skrzyni ładunkowej, bo chciałem sobie na niej posiedzieć.
I jeszcze jedno nie podobają mi się szpary - patrząc przez nadkole przez które widać silnik, pasek klinowy, katalizator, kabelki, jakieś rurki. Strasznie się to wszystko brudzi. Myślę o założeniu jakiś osłon lub fartuchów. Ciekawe czy by się gwarant przyczepił, że sam grzebałem.
Jeszcze chcę się pochwalić, że nie skrzypią mi resory - zrobiłem takie fajne osłony. Zdjęcia zrobię to pokarzę.
Kibloo - 20-01-2008, 09:39
Klapa skrzyni ładunkowej max obciązenie 200kg.
co do szpar, a nie masz gumowej osłony w nadkolu z przodu?? jak będę miał aparat to zrobię fotkę, normalnie wnętrze komory silnika jest zasłonięte od strony koła (blachy mają oryginalne otwory dookoła nadkola) z zewnątrz, fotka dzisiaj popołudniu...
pozdro
Anonymous - 21-01-2008, 22:50
WITAM. NIESTETY L-KI NIE POSIADAJA FILTRA KABINOWEGO.AUTO PRZEZNACZONE JEST DO "PRACY'',A W PRACY NIE TRZEBA CZYSTEGO POWIETRZA.TEZ MNIE TO ZASKOCZYŁO.POZDRAWIAM
|
|
|