To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Gronowicze

Matejko - 19-03-2006, 18:31
Temat postu: Gronowicze
jako ze dzis nadejszla wiekopomna chwila, to tutaj tak jak mnie nie widac ale niech bedzie ze na stojaco, pragne poinformowac wszystkich obecnych jak i przyszlych gronowiczy ze mamy swoje grono, a znajduje sie ono tutaj -->mitsumianiakowe grono i nie pozostaje mi nic innego jak tylko zaprosic :)
Artii - 19-03-2006, 18:39

A co to takiego :) ?
Maciek - 19-03-2006, 18:55

No właśnie jest to GRONO związane z MITSU czy cosik? Jestem tzw czajnikiem (u nas dopiero po 2 czy 3 tyg czytania napisałem pierwszego powitalnego posta) Mógłbyś Matejko, coś więcej na ten temat napisać?
Anonymous - 19-03-2006, 18:58

i po co to? bo strona nie bangla
Kofi - 19-03-2006, 19:09

grono to taka internetowa spolecznosc
aby dostac sie do grona nalezy otrzymac zaproszenie od osoby ktora juz w gronie jest.
W zwiazku z tym grono rozpoczela 1 osoba rozsylajac zaporoszenia po znajomych, ci dalej itp. Kazdy z kazdym ma jakies powiazanie w gronie (teoretycznie, bo praktycznie nie zawsze znajduje sie droge z osobami gleboko zaszytymi)
Na gronie sa tez liczne fora i takie wlasnie powstalo mitsumaniakowe.
Sporo jest gronowiczow zrzeszonych w gronowych forach mitsubishi, ktorzy nie wiedzia o mitsumaniakach a i sa tacy co nawet MKP nie znaja.

Matejko - 19-03-2006, 19:10

ha bo to tylko dla wtajemniczonych, najpierw trzeba zostac gronowiczem czyli otrzymac zaproszenie od osoby juz bedacej na gronie(http://grono.net/), a wtedy pozniej mozna przystapic do gron tematycznych jakim jest to nasze mitsumianiakowe, wszystko sie dzieje na zasadzie łańcuszka, jesli ktos chce zaproszenie to pw z e-mailem:)

no kofan mnie troszke uprzedzil,

moge jeszcze dodać ze kazdy na pewno znajdzie tam jakis swoich znajomych ze swojego miasta jak i innych :D

Anonymous - 19-03-2006, 19:41

czyli takie kolko wzajemnej adoracji?
Hubeeert - 19-03-2006, 19:43

Coś w tym rodzaju Artur :D - mnie jakoś nikt nie zaprasza :mrgreen: boją się The Extremist'y :P
Anonymous - 19-03-2006, 19:45

no mnie tez :-) sie nie nadajemy na gronowiczow :twisted:
Matejko - 19-03-2006, 20:14

no tak jak napisales, a nikt was nie zaprasza bo to nie forum.wrozka.pl zeby ci co tam sa wiedzieli ze maja was zaprosic :P
Hubeeert - 19-03-2006, 20:17

No cóż - kiedyś już o to prosiłem na MKP, potem ktoś z tu obecnych i to niejeden obiecywał że zaprosi. No cóż - bez łaski bobaski :lol:
tomusn - 19-03-2006, 20:19
Temat postu: Re: Gronowicze
Matejko napisał/a:
jako ze dzis nadejszla wiekopomna chwila, to tutaj tak jak mnie nie widac ale niech bedzie ze na stojaco, pragne poinformowac wszystkich obecnych jak i przyszlych gronowiczy ze mamy swoje grono, a znajduje sie ono tutaj -->mitsumianiakowe grono i nie pozostaje mi nic innego jak tylko zaprosic :)

no dobra zaprosić i co?
to jakieś hasło czy coś trzeba dostać?

Matejko - 19-03-2006, 20:20

po otrzymaniu zaproszenia mozna sie tam zalogowac
Rafal_Szczecin - 19-03-2006, 20:23

no to zapraszajcie :D
Matejko - 19-03-2006, 20:40

no to pozapraszalem