Gadzety - LOGO MM
kubas - 29-01-2008, 23:51 Temat postu: LOGO MM Witam. Co prawda nie jestem tu dlugo ale chcialbym poddac propozycje dotyczaca naszego klubu. Co Panie i Panowie powiedzieliby na stworzenie charakterystycznego znaczka (po za istniejącym charakterystycznym napisem Mitsumaniaki i logiem Mitsubishi). Mam na mysli cos niewielkich rozmiarów (chodzi mi konkretnie o cos krotszego w stosunku do napisu Mitsumaniaki), cos co mogloby uzupełniac napis czyli logo rozpoznawcze (rysunek, ciekawy kształt itp.) Co Wy na to?? Pozdrawiam z nadzieja na pozytywne odpowiedzi.
TNT - 30-01-2008, 07:50
Osobiscie jestem przeciwny, nie zmiania sie czegos co jest charakterystyczne i juz utkwilo w pamieci. To jest oficjalne logo klubu taka forma zostala wybrana przez klubowiczow w glosowaniu.
akbi - 30-01-2008, 09:38
TNT napisał/a: | jestem przeciwny, |
ja również.
Wg mnie Logo wraz z napisem jest wystarczająco charakterystyczne. Mitsumaniaki - kojarzą się z marką Mitsubishi ... i tak ma być.
... cóż Mitsubishi składa się 10 liter ... więc nazwa klubu nie może się składać z 4 liter bo my nie jesteśmy miłośnikami np Audi ... nie wspomnę już o 3 literach
Robson86 - 30-01-2008, 12:35
Ja rowniez jestem przeciwny i w glosowaniu podpisalbym sie za pozostawieniem loga klubowego bez zmian
Pozdroo
TNT - 30-01-2008, 12:39
Zreszta sa dwiewersje loga male (miesci sie w kwadracie) i duze (dlugie), te dwie wersje sa wystarczajace jak na nasze potrzeby. Byl kiedys pomysl na maskotke ale chyba sie nie za bardzo przyjal.
kubas - 30-01-2008, 14:07
Absolutnie nie jestem za zmiana loga. Tak jak napisalem podkreslonym tekstem - mialem na mysli oprocz napisu jakis znak. Ale dzieki za opinie.Uznaje temat za zakonczony.Pozdrawiam
raddex - 31-01-2008, 18:08
Jestem również przeciwny jakimkolwiek zmianom - zresztą logo już jest - napis wraz ze znakiem firmowym Mitsubishi tworzy logo, które widnieje już w wielu miejscach jak: koszulki, kubki, kalendarze, banery, bluzy itd.
Wniosek - stanowczo przeciw.
|
|
|