To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sporty Motorowe - Mitsubishi Roadshow

Chooper - 22-03-2006, 21:56
Temat postu: Mitsubishi Roadshow
być może jeszcze nie jest za późno...
jest okazja aby przy małym szczęściu pojeździć sobie terenowymi miskami po wertepach za free.

Doczytałem się w nowym AŚ, o takim konkursie

25.03 ktoś ma szansę pojeździć w okolicach Kielc w terenie...
Wystarczy do jutra (23.03) wysłać e-maila na adres andrzej.jedynak[NOSPAM]@auto-swiat.pl [wywalić ten nawias z zawartością] w którym należy umieścić numer pytania (1) oraz odpowiedź na pytanie "Która generacja modelu L200 wchodzi obecnie do sprzedaży?"
a) 3
b) 4
c) 5

i dołączyć numer telefonu

24.03 oddzwonią do 5 szczęsliwych osób

Kolejna edycja ma być za tydzień pod Łodzią (na torze Autotraper'a Łódź w Starowej Górze jak sądzę)
25.03 realizacja nagrody w okolicy Kielc

JCH - 22-03-2006, 23:41

Czyli zaczyna się zabawa jak w ub. roku.
Malkontencko powiem... szkoda, że tak jak w ub. roku mymycy nie dzieli się znami informacjami o takich imprezach.

Chooper - 22-03-2006, 23:57

JCH napisał/a:
szkoda, że tak jak w ub. roku mymycy nie dzieli się znami informacjami o takich imprezach

właśnie szkoda, mymycy jako organizator mają nas w głębokim poważaniu :(

piwkotom - 23-03-2006, 00:44

Panowie, to info wisi na naszej glownej juz od soboty wiec nie przesadzajmy. Kto zaglada ten zaglada :twisted:
chociaz MMC mogloby nas oficjalnie o tym poinformowac ;)

JCH - 23-03-2006, 09:12

piwkotom napisał/a:
Panowie, to info wisi na naszej glownej juz od soboty wiec nie przesadzajmy. Kto zaglada ten zaglada :twisted:

Ups :oops: Wydało się - nie zaglądam :oops:

igi - 23-03-2006, 09:24

JCH napisał/a:
Ups Wydało się - nie zaglądam

:evil: :roll: :shock: :wink:

tutaj sa zdjecia z imprezy ktora odbyła sie rok temu pod Białymstokiem :)

Chooper - 23-03-2006, 15:34

ups...fak ja na główną to tylko aby klepnąc w bannerka wpadam i zmykam na forum od razu :roll:
Efa! - 23-03-2006, 17:12

To zdjęcie dostałam od Tomka TomusN i Ani ze Żnina. W zeszłym roku zaprosił nas Moto-Champ, mam nadzieję, że i w tym roku pan Karaś zaszczyci nas zaproszeniami :-D

tomusn - 24-03-2006, 10:59

no, tak było, pełen wypas, jedzonko napoje, z tydzien temu wypiłem dopiero jakiś izotoniczny napój ze znakami mitsubishi i datami wygranego Dakaru (może to samo co na Orlenie) który stamtąd przywiozłem, teraz puszka służy za kubek na długopisy :)

nie tylko w nim siedziałem, trasa była potworna...

Hubeeert - 24-03-2006, 12:14

Byłem w Białymstoku na tej imprezce - tam właśnie poznałem igiego i reszte bandy z Białego :wink: