To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[96-02]Colt CJ0 - [ALL] Instalacja listwy na slupku przedniej szyby...

Anonymous - 23-03-2006, 10:22
Temat postu: [ALL] Instalacja listwy na slupku przedniej szyby...
Witam,

Panowie i Panie, mam super problem. Kupilem jakis czas temu listwe na prawy, przedni slupek - to ta czesc zakrywajaca laczenie przedniej szyby z karoseria. Mam wszystkie zaciski i zaczepy, ale niestety ni cholery nie wiem jak to zainstalowac. Czy ktos mozeinstalowal ten element w swoim samochodzie i moglby mi wytlumaczyc co z czym sie je? Mam instrukcje od Colta, ale w niej brakuje dokladnej instrukcji co i jak przyczepic... Bede bardzo wdzieczny za pomoc!

Hubeeert - 23-03-2006, 11:31

Szanowny Kolego - dział Faq nie jest miejscem na zadawanie pytań. Dział FAQ jest miejscem gdzie dzielimy sie odpowiedziami na pytania. I zamieszczamy instrukcje jak cos zrobić.
:wink:

Odpowiedź na Twoje pytanie jest w serwisówce którą możesz ściągnąć. Link jest tutaj w tym wątku: http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=2025

Anonymous - 23-03-2006, 11:49

Ty to mnie musisz nie lubic:) 2 raz reagujesz na moja wiadomosc i znowu mi sie dotaje po uszach:... Przepraszma, myslalem, z epozniej mozna ten temat zostawic w faq dla innych. Niestety mam te serwisowke i wlasnie nie bardzo moge zrozumiec z niej co i jak:(
Hubeeert - 23-03-2006, 11:51

AAAA :D
Ja Cię bardzo lubie - dlatego jeszcze warna nie masz. FAQ naprawdę nie jest od zadawania pytań.

Co do listwy:
Moja rada - z drugiej strony masz identyczną listwę - spróbuj pokombinować i podejrzeć jak tam jest.

Anonymous - 23-03-2006, 11:53

Pleplasiam Hubercie, bede pamietal, a temat wrzuce do FAQu jak opanuje trudna sztuke zakladania listwy:D

[ Dodano: 23-03-2006, 11:56 ]
Hubeeert napisał/a:
AAAA :D
Co do listwy:
Moja rada - z drugiej strony masz identyczną listwę - spróbuj pokombinować i podejrzeć jak tam jest.

Rozumiem wiec, ze na ochotnika zglaszasz sie do pomocy przy instalacji obu listw?:) Bede walczyl, po 3 miesiacach wypada w koncu to zamontowac, ale tak dziwnego mocowania to naprawde jeszcze nie widzialem...

Hubeeert - 23-03-2006, 12:00

Chetnie - będę w Warszawie w ten weekend :D
Anonymous - 23-03-2006, 12:06

O, jak milo, czyzby jakis spotkanko sie szykowalo?
Hubeeert - 23-03-2006, 12:07

W grę wchodzi sobota 9-14?
Anonymous - 23-03-2006, 12:11

Ehh, niestety, w tych godzinach bede pewnie maglowany z makroekonomii:( A w niedziele dla odmiany samochod jedzie do lakiernika i pewnie z tydzien go nie zobacze...
Hubeeert - 23-03-2006, 12:15

A lakiernik nie umie tego założyć?? :shock:
Anonymous - 23-03-2006, 12:20

No wlasnie pozostawie to dla niego w takim razie:) Akurat wzialem dzisiaj przez przypadek listwe do pracy (dziwne:) i pomyslalem, ze w wolnej chwili sobie zaloze, no ale wstrzymam sie raczej... A jak sie dowiem jak to zakladac, to zrobie ladna instrukcje:)
piotras - 23-03-2006, 20:06

A lakiernik pewnie nie bedzie sie bawił tylko przyłapie ja w paru miejscach klejem do szyb i bedzie po problemie ..........
Anonymous - 23-03-2006, 20:34

A Ty dalej swoje:) Kurde, nie kazdy lubi miec wszystko na super glue:)