Carisma - Techniczne - [Cari 1.6] Nie odbijają kierunkowskazy
Anonymous - 01-02-2008, 18:27 Temat postu: [Cari 1.6] Nie odbijają kierunkowskazy Witam. Tak już napisałem w temacie, nie odbijają mi kierunkowskazy, co może być problemem??? Czy trzeba wymieniać cały ten mechanizm??? Czy ktoś mógłby napisać jak krok po kroku w ogóle się tam dostać, żeby oczywiście poduszki nie wystrzeliły??? Z góry dzięki i pozdrawiam...
apikus - 01-02-2008, 19:12
Witam,
Od spodu osłony kolumny kierowniczej są trzy wkręty, które musisz wykręcić. Następnie rozłożyć oba plastiki i masz na wierzchu cały mechanizm. Ja rozbierałem nie ogłączając akumulatora. Jak się boisz odłącz akumulator i odczekaj 30 min. Potem możesz działać.
Pozdrawiam
Andrzej
Anonymous - 01-02-2008, 19:28
Witam mam ten sam problem nie odboja mi lewa strona myslalem ze trzeba sciagac kierownice zeby sie do tego dostac DZIEKI
Anonymous - 01-02-2008, 21:39
to spoko, a co tam moze byc nie tak?? moglo sie cos zlamac, czy moze wystarczyc co nie co tam nasmarowac??? dzieki za instrukcje rozbiorki
apikus - 01-02-2008, 22:59
Jest tam jeden plastik, który powoduje odbijanie wyłącznika i jeśli będzie złamany to może być konieczność zdjęcia kierownicy i wymiany niestety ( a może uda się skleić ).
|
|
|