To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Colt CA0 - [ALL] ZERWANA LINKA - MASKI

Anonymous - 02-02-2008, 17:54
Temat postu: [ALL] ZERWANA LINKA - MASKI
Mam pytanie, zerwała mi sie linka ktora otwiera maske, jest jakies szybkie obejscie by ja otworzyc? Bardzo dziekuje za pomoc:) pozdrawiam.
Jogurt - 02-02-2008, 18:04

a gdzie sie zerwała? moze kawałek masz w kabinie i da rade pociągnąć kombinerkami? w ostateczności jak masz kanał to można by wsadzić rękę do zamka spod spodu auta.
Anonymous - 02-02-2008, 18:49

niestety zerwala sie gdzies pod maska, w kabinie wszystko jest ok, linka jest, ale mozna ja ciagnac bez skutku. Czyli jesli pojade na kanal, nie bedzie problemu by ja otworzyc? a za co dokladnie mam tam ciagnac? jeszcze raz dzieki:)
Jogurt - 02-02-2008, 22:50

niewiem czy nie bedzie problemu ale z kanału może da się siegnąć tą dźwignie którą porusza linka. przynajmniej ja bym tak zrobił
Anonymous - 03-02-2008, 08:03

Jogurt napisał/a:
niewiem czy nie bedzie problemu ale z kanału może da się siegnąć tą dźwignie którą porusza linka. przynajmniej ja bym tak zrobił
Nie sądzę. Już Czarnuch przerabiał temat. Po pierwsze brak dostępu od dołu (ciasno), a po drugie - mechanizm działa bardzo ciężko i nie da się go otworzyć bez użycia cięższych narzędzi. To z kolei sam sprawdziłem, bo sam mam obecnie problem z linką. Nie zerwała się, ale rozciągnęła. paradox21 sprawdź, czy Twoja linka na pewno jest zerwana, czy może "tylko" rozciągnięta. Wyjmij jej końcówkę z uchwytu w klameczce i spróbuj ją pociągnąć kombinerkami.
Anonymous - 03-02-2008, 18:41

juz po problemie. linka byla zerwana przy samym zamku, troszke musialem sie nagimanstykowac ale w koncu sie udalo, z kanalu kawalkiem wygietego preta majstrowalem az w koncu sie udalo:) dzieki za info.