To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[96-02]Lancer CK0 - nakładki na próg

rydzu25 - 03-02-2008, 18:46
Temat postu: nakładki na próg
cześć
Chłopaki mam pytanko czy zna ktoś jakąś firme wysyłkowa co zajmuje się wysyłka część bo interesuje mnie nakładka na próg od pasażera z prawej strony częsci tylnej. Ta co służy jako przytrzymywacz wykładziny podłogowej.
prosze o link lub może ktoś ma zbędną :)

Anonymous - 03-02-2008, 19:58
Temat postu: Re: nakładki na próg
rydzu25 napisał/a:
cześć
Chłopaki mam pytanko czy zna ktoś jakąś firme wysyłkowa co zajmuje się wysyłka część bo interesuje mnie nakładka na próg od pasażera z prawej strony częsci tylnej. Ta co służy jako przytrzymywacz wykładziny podłogowej.
prosze o link lub może ktoś ma zbędną :)

Poszukaj na allegro, w dziale mitsubishi lancer jest do sprzedania rozwalony wisniowy lancer na czesci pogadaj ze sprzedajacym moze ci sie cos uda ugrac :)

rydzu25 - 04-02-2008, 13:46

Bardzo dziękuje zaraz ruszam na łowy :lol:
pozdrawiam

Anonymous - 23-02-2008, 02:36

hmmm mi też to odpadło z prawej strony
Anonymous - 23-02-2008, 08:16

a mi wczoraj odpadła druga strona .......
... ale jest rada (poza Allegro), taśma dwustronna. Ja w poniedziałek mam zamiar kupić takową i sprawdzić czy zadziała.

darkanian - 23-02-2008, 18:17

To jakaś plaga. Ja też nie miałem nakładki z prawej strony od pasażera. Ale przykleiłem ją na silikon i na razie sie trzyma :wink:
Wcześniej była już klejona, chyba klejem do szyb samochodowych. Coś mi sie zdaje, że długo nie wytrzyma na swoim miejscu. Jak sie wkurzę to wezmę ją na blachowkręty :p

rydzu25 - 24-02-2008, 12:17

a gdzie kupiliście te nakładki bo ja nadal nie mogie nigdzie doistać :?
darkanian - 25-02-2008, 07:52

Miałem nakładkę gdy już kupiłem samochód z tym, że odpadła mi w czasie użytkowania bo już wczesniej była klejona. Na allegro jest rozbity lancer na sprzedaż. Sam kupiłem od gościa prawy reflektor. Na pewno bedzie miał też nakładki na progi.
rydzu25 - 28-02-2008, 20:05

A masz może link do tej oferty na allegro??
darkanian - 02-03-2008, 11:56

To nie jest aukcja tego gościa od którego kupiłem refletor, ale też jest rozbity lancer i wiekszość części jest w nim całych.

http://moto.allegro.pl/it...ncer_97_r_.html

Do gościa od którego sam kupowałem części mam tylko maila: sklepzdzislaw@wp.pl

Możesz popytać czy ma też nakładki na progi.

Powodzenia!

rydzu25 - 15-03-2008, 10:59

Bardzo dziękuje za link :) też juz zrobiłem u niego zakupy bardzo miły gość i szybko dostałem przesyłkie polecam innym :)
Anonymous - 13-05-2008, 21:33

a nie ma ktoś namiaru na jeszcze jedną bo moja odpadła mi jakoś w zime i woziłem ją w bagażniku, ostatnio wziąłem się za klejenie i okazało się że jest z jakiegoś innego samochodu docięta na wzór :(

oczywiście tył prawy