To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Pechowy dzień Misia

raddex - 23-03-2006, 21:10
Temat postu: Pechowy dzień Misia
No i niestety stalo sie. Moj misiek zostal zaatakowany przez Opla Astre w prawy przod.

blotnik, kierunek, jakies plastiki wewnatrz popekaly, kolpak, glownie uderzyl w kolo, az mu felga sie pogiela, a mi cos stukac zaczelo w ukladzie kierowniczym

ale to nic w porownaniu z tym co sie misiowi Rafala za Szczecina stalo :( :(:(:(

igi - 23-03-2006, 21:14

mocno?? :(
Anonymous - 23-03-2006, 21:14

oj to tylko współczuć

zimę się przeżyło a na wiosnę bum

Rafal_Szczecin - 23-03-2006, 21:16

dzis pechowy dzien ...

http://img384.imageshack....djcie0099im.jpg

http://img365.imageshack....djcie0081il.jpg

:(

sprawca uciekl , byl niepelnoletni, jako bonus dostalismy czerwonego colta C5x z silnikiem 1,5 na wtrysku z 90 roku , na niemieckich blachach, policja powiedziala ze juz jest nasz ... pozniej jak cos to napisze pozniej .

Anonymous - 23-03-2006, 21:22

a mi wczoraj jakis kutas kluczem porysowal drzwi na misku ktor juz raz pryskalem bo byly porysowane ;(
Maciek - 23-03-2006, 21:28

Straszna sprawa "Wesoły Autobus" nie bedzie na razie pojawiał sie na Szczecińskich i nie tylko ulicach. Oby tylko ze sprzedaży części z Colta udało się sfinansować naprawe poszkodowanego.
igi - 23-03-2006, 21:33

:shock: :shock: :shock:

Wspolczuje :( Mam nadzieje ze "autobusik" szybko wroci na droge

Krzyzak - 23-03-2006, 21:33

No tak - pierwsze k******a słoneczne i suche dni - i jak zwykle część debili poczuła wiosnę w portkach. Wyprowadzili swoje gruchoty, które całą zimę stały i zaczęli lans przed pannami. To takie normalne zjawisko - jak tylko się ciut cieplej zrobi. Zaraz otwarte okna, zimne łokcie, umpa umpa, pisk opon, dziurawe tłumiki, wycie silnika...

Współczuję wszystkim poszkodowanym...

Rafal_Szczecin - 23-03-2006, 21:45

misiek narazie leci do znajomego na podworko, bedzie stac pod plandeka (az do zebrania potrzebnych pieniedzy na naparawe)

to prawda , raczej przez dluzszy czas wesoly autobus nie pojawi sie na szczecinskich ulicach ...

zaczelo sie poszukiwanie czesci.

koszt sprzedazy colta (na czesci lub tez w calosci) napewno nie pokryje kosztow naprawy wesolego .

jeden mechanior wycenil naprawde na 6000 zl (z jego czesciami) (gdzie cena rynowa takiego auta jak wesoly autobusik to kolo 8000-9000 zl )

zaczelismy sie zastanawiac gdzie bedziemy go robic, i jednym z pomyslow jest karpacz i klubowicz z mkp M_Wiewiorek , chodzi o to zeby auto bylo zrobione raz a porzadnie, przy okazji najprawdopodobniej zostanie pomalowany caly na nowo .

wichura1 - 23-03-2006, 22:05

Współczuję mój Misiek tylko obtarty ale wasze to już poważniejsza sprawa. :( Co to ku..a jakaś zorganizowana akcja niszczenia lancerów? :evil: :evil: :evil:
piwkotom - 23-03-2006, 23:49

Przykra sprawa: Rafi, Raddex, Wichura.... To jest chyba jakas zorganizowana akcja na Pomorzu :( I chyba racje ma Krzyzak, tak to juz jest jak sie cieplej zrobi, zawsze sie boje jezdzic w tym okresie bo ludziom palma odbija.

Mam tylko nadzieje ze epidemia na Lancernikach nie przeniesie sie na Cari.

Tak samo, wyrazy wspolczucia i oby Miski jak najszybciej wrocily do zdrowia.

Anonymous - 24-03-2006, 00:01

no chłopaki jeżeli chodzi o Wesoły Autobus to niestety moja wina, za bardzo sie wychyliłem za autobusu który był obok mnie, on lekko ruszył i przychamował, a ja pewien ze on rusza, też ruszyłem i trach, ale mamy colcika na opych, cała kaska ze sprzedarzy colcika pójdzie na naprawę Autobusiku, dlatego jeżeli ktos chętny to proszę o pomoc, jeżeli ktos potrzebuje jakiś części do colta C5x.Autobusik jest autkiem które z założenia ma zarabiać na siebie a teraz tylko stoi i smutno patrzy..... :cry: :cry: :cry: :cry:
Anonymous - 24-03-2006, 00:34

:( :( Przykro mi - az mnie totalnie zatkalo i oprocz bluzg nic mi sie na jezyk nie pcha wiec skoncze na tym. :( :(

Wracajcie na droge jak najszybciej !

Edit: byly tu linki do czesci, ale przenioslem je w bardziej odpowiednie miejsce - Kupie/Sprzedam

Anonymous - 24-03-2006, 00:38

moje kondolencje dla kierowników Wesołego Autobusu i wszstkich innych poszkodowanych.
ja mam nadzieję że mojemu GTi nie przytrafi się nic złego w pierwszych dniach bo chyba bym się pociął :/

Matejko - 24-03-2006, 00:42

no to sie narobilo, wspolczuje chlopaki, wiem jak boli :)

rafal ale jakto dostaliscie colta w bonusie ??:)