Forum ogólne - Pechowy dzień Misia
raddex - 23-03-2006, 21:10 Temat postu: Pechowy dzień Misia No i niestety stalo sie. Moj misiek zostal zaatakowany przez Opla Astre w prawy przod.
blotnik, kierunek, jakies plastiki wewnatrz popekaly, kolpak, glownie uderzyl w kolo, az mu felga sie pogiela, a mi cos stukac zaczelo w ukladzie kierowniczym
ale to nic w porownaniu z tym co sie misiowi Rafala za Szczecina stalo :(:(:(
igi - 23-03-2006, 21:14
mocno??
Anonymous - 23-03-2006, 21:14
oj to tylko współczuć
zimę się przeżyło a na wiosnę bum
Rafal_Szczecin - 23-03-2006, 21:16
dzis pechowy dzien ...
http://img384.imageshack....djcie0099im.jpg
http://img365.imageshack....djcie0081il.jpg
sprawca uciekl , byl niepelnoletni, jako bonus dostalismy czerwonego colta C5x z silnikiem 1,5 na wtrysku z 90 roku , na niemieckich blachach, policja powiedziala ze juz jest nasz ... pozniej jak cos to napisze pozniej .
Anonymous - 23-03-2006, 21:22
a mi wczoraj jakis kutas kluczem porysowal drzwi na misku ktor juz raz pryskalem bo byly porysowane ;(
Maciek - 23-03-2006, 21:28
Straszna sprawa "Wesoły Autobus" nie bedzie na razie pojawiał sie na Szczecińskich i nie tylko ulicach. Oby tylko ze sprzedaży części z Colta udało się sfinansować naprawe poszkodowanego.
igi - 23-03-2006, 21:33
Wspolczuje Mam nadzieje ze "autobusik" szybko wroci na droge
Krzyzak - 23-03-2006, 21:33
No tak - pierwsze k******a słoneczne i suche dni - i jak zwykle część debili poczuła wiosnę w portkach. Wyprowadzili swoje gruchoty, które całą zimę stały i zaczęli lans przed pannami. To takie normalne zjawisko - jak tylko się ciut cieplej zrobi. Zaraz otwarte okna, zimne łokcie, umpa umpa, pisk opon, dziurawe tłumiki, wycie silnika...
Współczuję wszystkim poszkodowanym...
Rafal_Szczecin - 23-03-2006, 21:45
misiek narazie leci do znajomego na podworko, bedzie stac pod plandeka (az do zebrania potrzebnych pieniedzy na naparawe)
to prawda , raczej przez dluzszy czas wesoly autobus nie pojawi sie na szczecinskich ulicach ...
zaczelo sie poszukiwanie czesci.
koszt sprzedazy colta (na czesci lub tez w calosci) napewno nie pokryje kosztow naprawy wesolego .
jeden mechanior wycenil naprawde na 6000 zl (z jego czesciami) (gdzie cena rynowa takiego auta jak wesoly autobusik to kolo 8000-9000 zl )
zaczelismy sie zastanawiac gdzie bedziemy go robic, i jednym z pomyslow jest karpacz i klubowicz z mkp M_Wiewiorek , chodzi o to zeby auto bylo zrobione raz a porzadnie, przy okazji najprawdopodobniej zostanie pomalowany caly na nowo .
wichura1 - 23-03-2006, 22:05
Współczuję mój Misiek tylko obtarty ale wasze to już poważniejsza sprawa. Co to ku..a jakaś zorganizowana akcja niszczenia lancerów?
piwkotom - 23-03-2006, 23:49
Przykra sprawa: Rafi, Raddex, Wichura.... To jest chyba jakas zorganizowana akcja na Pomorzu I chyba racje ma Krzyzak, tak to juz jest jak sie cieplej zrobi, zawsze sie boje jezdzic w tym okresie bo ludziom palma odbija.
Mam tylko nadzieje ze epidemia na Lancernikach nie przeniesie sie na Cari.
Tak samo, wyrazy wspolczucia i oby Miski jak najszybciej wrocily do zdrowia.
Anonymous - 24-03-2006, 00:01
no chłopaki jeżeli chodzi o Wesoły Autobus to niestety moja wina, za bardzo sie wychyliłem za autobusu który był obok mnie, on lekko ruszył i przychamował, a ja pewien ze on rusza, też ruszyłem i trach, ale mamy colcika na opych, cała kaska ze sprzedarzy colcika pójdzie na naprawę Autobusiku, dlatego jeżeli ktos chętny to proszę o pomoc, jeżeli ktos potrzebuje jakiś części do colta C5x.Autobusik jest autkiem które z założenia ma zarabiać na siebie a teraz tylko stoi i smutno patrzy.....
Anonymous - 24-03-2006, 00:34
Przykro mi - az mnie totalnie zatkalo i oprocz bluzg nic mi sie na jezyk nie pcha wiec skoncze na tym.
Wracajcie na droge jak najszybciej !
Edit: byly tu linki do czesci, ale przenioslem je w bardziej odpowiednie miejsce - Kupie/Sprzedam
Anonymous - 24-03-2006, 00:38
moje kondolencje dla kierowników Wesołego Autobusu i wszstkich innych poszkodowanych.
ja mam nadzieję że mojemu GTi nie przytrafi się nic złego w pierwszych dniach bo chyba bym się pociął :/
Matejko - 24-03-2006, 00:42
no to sie narobilo, wspolczuje chlopaki, wiem jak boli
rafal ale jakto dostaliscie colta w bonusie ??:)
|
|
|