To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Czy kobiety lubią markę Mitsubishi

sebekColt97 - 04-02-2008, 17:29
Temat postu: Czy kobiety lubią markę Mitsubishi
Witam. Sporo jeżdże po kraju, Mitsubishi to super marka, niezawodna i jak przystało na diamenty wartościowa. Czy kobiety cenią tą markę, są kierowcami różnych modeli Mitsubishi? Przyznam nie spotkałem dotąd, może poza znajomą z Gdyni która ma Carisme, kobiety kierującej Mitsubishi. Sporo kobiet jest użytkowniczkami Hond, Toyot, Nissanów a Mitsubishi? Czy na naszym forum jest dużo użytkowniczek mających M-subishi?
czekoladka_1981 - 04-02-2008, 17:53

sebekColt97 napisał/a:
Czy na naszym forum jest dużo użytkowniczek mających M-subishi?

Jeżdżłam galantem V-generacji, obecnie VI

Marcin-Krak - 04-02-2008, 19:33

Może na forum nie ma dużej liczby kobiet jeżdżących Miśkami, (zawsze mozesz sobie popatrzyć w statystykach forum co i jak ;) ) - natomiast z tego co widzę to w Krakowie sporo jest kobiet jeżdżących Mitsu. I to praktycznie każdym modelem ;)
sebekColt97 - 04-02-2008, 20:51

Mam koleżankę w Gdyni, jej mąż ma Carisme ale często wypływa w rejsy bo jest marynarzem, to wtedy ona jeżdzi a kierowcą jest dobrym. Kiedyś pod Gdańskiem mignął mi Colt i tez kobieta prowadziła. Wczoraj w Tczewie jechało 3000GT i kobieta, piękna blondyna siedziała, ale jako pasażer, pewnie facet bał się dawać do kierowania autko z takim mocnym silnikiem.
Student - 05-02-2008, 07:24

Chciałem powiedzieć żo moja ŻONA jest większym maniakiem niż JA, do mnie docierają jakieś tam negatywy na temat Mitsu (zawsze myślałem o Octawi, Audi itp) zaś do Niej nie, tylko Mitsu a najlepiej nowy Lancer na podwórko albo Outek, już widzę ten niezapomniany UŚMIECH :lol:
No i oczywiącie jeździ za kierą ale wtedy jest szczęśliwa. :wink:

Anonymous - 08-02-2008, 16:09

moja dziewczyna bardzo lubi Miśka :) nawet mi kupiła maskotkę na lusterko... miśka :D
tylko krzyczy jak dokręcam do odcinki :)

saphire - 09-02-2008, 19:30

Moja przy odcince zwykła mówić: "Oj słońce znów misiowi dałeś ognia..." :badgrin:
Anonymous - 09-02-2008, 19:59

:mrgreen: jak wchodzę w zakręty na ręcznym to jeszcze mówi "udam, że nie wiem co się stało" :D
kamil73-73 - 10-02-2008, 22:45

a moja żoneczka 7.022008 za 3 podejściem zdała egzamin na prawko i boje się że galem już nie pojeżdżę ,więc wyciskam wszystkie soki z mojego miśka ale jest też pozytyw-misiek trochę odetchnie.Także następna pani w mitsu a ja znów muszę w pasku vw.Dodam że uwielbia odgłos motoru zwłaszcza gdy kręce na czerwone ,a o szybkiej jeżdzie nawet nie wspominam!!!
Juiceman - 10-02-2008, 22:58

Wniosek albo zonie dasz paska, albo drugiego miska dorwiesz :D
misjonarz. - 10-02-2008, 23:12

no cóż moja żonka też pokochała naszego misia (mam nadzieję że nie bardziej niż mnie :mrgreen: ) i lubi nim jeździć, i przez ostatni rok przed kupnem mówiła albo misio albo nic. nie polemizowałem z takim ultimatum :biggrin: i stała się wola najwyższego :doubt:
sruba - 11-02-2008, 00:10

a ja jednak mysle, ze kobiety wola VW :lol:
Student - 11-02-2008, 07:09

Sruba chyba się mylisz, chyba że myślisz o tych z akademika :wink: TAK one moga woleć paski.
Anonymous - 11-02-2008, 07:17

Sruba napisał/a:
a ja jednak mysle, ze kobiety wola VW

na pewno nie moja :D
na widok tych mówi... "o schmelzwagen!" :D moja szkoła 8)

sebekColt97 - 11-02-2008, 08:38

Kobiety zwykle lubią małe samochody, dlatego tyle ich za kierownicą Yaris, Corsy, Clio no i coraz częściej Coltów. Ale jak sie okazuje na forum, nawet jedna pani ma Galanta a inna Pajero. Podziwiam panie, za kierownicą dużych samochodów, potrzeba wielkiej odwagi i mocnej nogi, żeby takim Pajero sunąć na drodze. :)