Off Topic - Czy kobiety lubią markę Mitsubishi
sebekColt97 - 04-02-2008, 17:29 Temat postu: Czy kobiety lubią markę Mitsubishi Witam. Sporo jeżdże po kraju, Mitsubishi to super marka, niezawodna i jak przystało na diamenty wartościowa. Czy kobiety cenią tą markę, są kierowcami różnych modeli Mitsubishi? Przyznam nie spotkałem dotąd, może poza znajomą z Gdyni która ma Carisme, kobiety kierującej Mitsubishi. Sporo kobiet jest użytkowniczkami Hond, Toyot, Nissanów a Mitsubishi? Czy na naszym forum jest dużo użytkowniczek mających M-subishi?
czekoladka_1981 - 04-02-2008, 17:53
sebekColt97 napisał/a: | Czy na naszym forum jest dużo użytkowniczek mających M-subishi? |
Jeżdżłam galantem V-generacji, obecnie VI
Marcin-Krak - 04-02-2008, 19:33
Może na forum nie ma dużej liczby kobiet jeżdżących Miśkami, (zawsze mozesz sobie popatrzyć w statystykach forum co i jak ) - natomiast z tego co widzę to w Krakowie sporo jest kobiet jeżdżących Mitsu. I to praktycznie każdym modelem
sebekColt97 - 04-02-2008, 20:51
Mam koleżankę w Gdyni, jej mąż ma Carisme ale często wypływa w rejsy bo jest marynarzem, to wtedy ona jeżdzi a kierowcą jest dobrym. Kiedyś pod Gdańskiem mignął mi Colt i tez kobieta prowadziła. Wczoraj w Tczewie jechało 3000GT i kobieta, piękna blondyna siedziała, ale jako pasażer, pewnie facet bał się dawać do kierowania autko z takim mocnym silnikiem.
Student - 05-02-2008, 07:24
Chciałem powiedzieć żo moja ŻONA jest większym maniakiem niż JA, do mnie docierają jakieś tam negatywy na temat Mitsu (zawsze myślałem o Octawi, Audi itp) zaś do Niej nie, tylko Mitsu a najlepiej nowy Lancer na podwórko albo Outek, już widzę ten niezapomniany UŚMIECH
No i oczywiącie jeździ za kierą ale wtedy jest szczęśliwa.
Anonymous - 08-02-2008, 16:09
moja dziewczyna bardzo lubi Miśka nawet mi kupiła maskotkę na lusterko... miśka
tylko krzyczy jak dokręcam do odcinki
saphire - 09-02-2008, 19:30
Moja przy odcince zwykła mówić: "Oj słońce znów misiowi dałeś ognia..."
Anonymous - 09-02-2008, 19:59
jak wchodzę w zakręty na ręcznym to jeszcze mówi "udam, że nie wiem co się stało"
kamil73-73 - 10-02-2008, 22:45
a moja żoneczka 7.022008 za 3 podejściem zdała egzamin na prawko i boje się że galem już nie pojeżdżę ,więc wyciskam wszystkie soki z mojego miśka ale jest też pozytyw-misiek trochę odetchnie.Także następna pani w mitsu a ja znów muszę w pasku vw.Dodam że uwielbia odgłos motoru zwłaszcza gdy kręce na czerwone ,a o szybkiej jeżdzie nawet nie wspominam!!!
Juiceman - 10-02-2008, 22:58
Wniosek albo zonie dasz paska, albo drugiego miska dorwiesz
misjonarz. - 10-02-2008, 23:12
no cóż moja żonka też pokochała naszego misia (mam nadzieję że nie bardziej niż mnie ) i lubi nim jeździć, i przez ostatni rok przed kupnem mówiła albo misio albo nic. nie polemizowałem z takim ultimatum i stała się wola najwyższego
sruba - 11-02-2008, 00:10
a ja jednak mysle, ze kobiety wola VW
Student - 11-02-2008, 07:09
Sruba chyba się mylisz, chyba że myślisz o tych z akademika TAK one moga woleć paski.
Anonymous - 11-02-2008, 07:17
Sruba napisał/a: | a ja jednak mysle, ze kobiety wola VW |
na pewno nie moja
na widok tych mówi... "o schmelzwagen!" moja szkoła
sebekColt97 - 11-02-2008, 08:38
Kobiety zwykle lubią małe samochody, dlatego tyle ich za kierownicą Yaris, Corsy, Clio no i coraz częściej Coltów. Ale jak sie okazuje na forum, nawet jedna pani ma Galanta a inna Pajero. Podziwiam panie, za kierownicą dużych samochodów, potrzeba wielkiej odwagi i mocnej nogi, żeby takim Pajero sunąć na drodze.
|
|
|