To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander I GEN Techniczne - konsola w out I

Anonymous - 07-02-2008, 09:20
Temat postu: konsola w out I
czy ktoś wie co jest tam pod spodem? potrzebuję dodatkowego miejsca na radio i ta część panelu wydaje mi się idealna.włącznik świateł łatwo przenieść /zapalniczkę chyba też/. nie chcę rozkręcać, żeby tylko się rozczarować-tam może być pełno-w serwisie nie wiedzą.może ktoś tam zaglądał?
Anonymous - 07-02-2008, 17:38

po co tak przerabiać ? czy nie łatwiej jest uciać tą półeczkę która jest pod radiem ? i wsadzić radio 2 dinowe ? ja tak mam zrobione i jest super
wydaje mi się ze tam gdzie ty chcesz zrobić będzie ciężko :( i lepiej sobie wcześniej poszukać takiego panelu wrazie jego uszkodzenia :)

Anonymous - 07-02-2008, 22:32

ja mam 2 dinowe wiec po co niszczyc
Anonymous - 07-02-2008, 23:44

w miejscu radia ma być komputer z wysuwanym ekranem, a radio ma służyć jako wzmacniacz i muszę znaleźć miejsce na niego. wie ktoś co jest pod zapalniczką?
magand - 15-01-2009, 23:31

Leszek_Kamil napisał/a:
po co tak przerabiać ? czy nie łatwiej jest uciać tą półeczkę która jest pod radiem ? i wsadzić radio 2 dinowe ? ja tak mam zrobione i jest super
wydaje mi się ze tam gdzie ty chcesz zrobić będzie ciężko :( i lepiej sobie wcześniej poszukać takiego panelu wrazie jego uszkodzenia :)

Witam Wszysttkich Mitsumaniaków tak się składa że wróciłem do marki po 3 latach wcześniej colt 94r nawet zamieszczałem fotki na forum i troche sie udzielałem teraz outlander :)

Mam outlandera 2.0SPORT 2003r. przy zakupie od razu postanowiłem wstawić sobie 2dinowe radio tylko nie mogę przekonać do tego Żonki twierdzi ona że jak zwykle coś sie nie uda itd...:)
Czy móglibyście zamieścić fotki z założonymi już radyjkami 2dinowymi??? Z góry dziękuje i Pozdrawiam

morisek - 15-02-2009, 21:19

Witam
Ja mam 2 din nawigacje i do ktorej podlaczalem co nieco wiecej i robrajalem troche kokpit jest tam sporo miejsca najlepiej bedzie jak wlozysz tam reke (w dolna polke pod zapalniczka i awaryjnymi i pociagniesz do siebie nie boj sie nic sie nie polamie i dosc latwo wychodzi wrazie problemow pisz

Jacekpiontek - 11-03-2017, 19:18
Temat postu: Konsola pod spodem

[ Dodano: 11-03-2017, 19:20 ]
Witam . Nie potrafię wyświetlić zdjęcia . Dodałem zdjęcie konsoli bez radia , przełączników , obu półek . Jak ktoś potrafi niech zrobi go normalnie . Pozdrawiam

Bzyk_R1 - 11-03-2017, 19:39

Jacekpiontek, pierwsze zdjęcie ma jakiś niekompletny link. Wstaw jeszcze raz używając opcji edycji postu. Aby wstawić zdjecie wstaw link zamiast gwiazdki jak poniżej:

[img]*[/img]

EDIT:
Teraz zobaczyłem że to jedno i to samo zdjęcie wklejane z innymi "komendami" :)