To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - Kolejny spocik II/2008

sion2002 - 11-02-2008, 14:08
Temat postu: Kolejny spocik II/2008
Witam

Jako, że tamten się odbył, można by zacząć cos myśleć na temat kolejnego :)

Na poczatek standardowe pytanko: Jakie terminy komu pasuja?

Może uda się tym razem, by Ostrowiec sie przyłączył?

Tak dla zachęty dodam, że na 99% będę miał dla pierwszych kilku osób, jakie pojawią sie na spotkaniu małe, drobne upominki związane z klubem :) Nic nadzwyczajnego, ale zawsze.

Pozdrawiam
Szymon

Anonymous - 11-02-2008, 14:18

Ostrowiec sie pisze! chyba... musze dostać gdzies te osłone do rozrządu i jak gala wylecze to werbuje kozaków z O-c i wpadamy!! Ja chce upominek;d;d;d heheh

a o planowaniu spotów jest już jeden post :twisted:

:twisted:

sion2002 - 11-02-2008, 15:21

Próbowałeś może z ta osłona na Allegro?

Nie wiem, czy opłaca sie ciągnąć ten sam temat przez tak długo, czy może lepiej dla porządku uznać go po udanym Spotkaniu za zamkniety i otwierać nowy z kolejnym numerem spotkania?

Pozdrawiam
Szymon

Robson86 - 11-02-2008, 18:31

Blagam tylko nie w ten weekend :? Sesja mnie juz psychicznie wykancza i w ogole takie tam :evil:
sion2002 napisał/a:
otwierać nowy z kolejnym numerem spotkania?

Wydaje mi sie to dobrym pomyslem, poza tym jasno i czytelnie zaznaczene jest kiedy ma sie odbyc nastepne spotkanko, pomoze w odroznieniu tematu nowego od przeterminowanego :D
bomba napisał/a:
musze dostać gdzies te osłone do rozrządu

Sprobuj pojezdzic po szrotach na łódzkiej, kolo Nowin, na Sandomierskiej itp. Tam powinienes cos znalezc :)
Pozdroo

Anonymous - 11-02-2008, 20:00
Temat postu: No i tak.
możliwe ze juz niedługo mi przyjdzie, a dzwoniłem do JAPANCSRS.com to mi powiedzieli ze 200zł ta osłona używka :mrgreen: :mrgreen: to wydaje misie ze to troche za drogo! Niedługo bedzie osłona i tez juz gadam z ostrowieckimi MM i jak sie usprawnie to napisze i jedziemy....

PzdR

Anonymous - 11-02-2008, 20:46

Mnie osobiście pasuje zawsze, ale jako pierwszy termin proponuję 23.02.08 czyli sobota za dwa tygodnie. Termin jest wystarczająco odległy żeby sie przygotować i nie jęczeć,że miałem plany :D Co Wy na to? Ekipa O-C wpada obowiązkowo,bo tam pojedziemy i zaciągniemy na siłę :lol:
Robson86 - 11-02-2008, 22:02

wstępnie :)
Ale spotkanie bedzie sie odbywalo w klimacie parkingu czy siakas knajpka :?:
Co wolicie :) :?:
Qrcze tak nawiasem mowiac mozna by pomyslec o jakiejs promocji naszego klubu w kielach :? ...powalczylibysmy o wiecej klubowiczow :P
Pozdroo

Anonymous - 11-02-2008, 22:41

Promocje powiadasz? Co powiecie na przejazd z predkoscia 20/h ulicami miasta z flagą mitsubishi a potem zownowanie jakiejś knajpy tak,żeby ludzie pytali potem kto to do jasnej anielki był? Na pewno byłoby o nas głośno :D
Anonymous - 11-02-2008, 23:22

norb to jest extra pomysł!!!!!!!!!!!!! podejzewam ze za 2 tyg skręce i ostrowiec! czyli jesli wypali a mozliwe ze wypali to wpadniemy na 5 aut! noi teraz tak - sam mam w bagażniku coś czym możnaby zagrać i mam kumpli ktorzy na wzmacniaczach i tubach mają ok 3kW wiec pokaz car audio albo przejazd z dosyć głośną muzyką w tle tez moznabyt wykombinować. Teraz problem - kumple od car audio jeden ma skodzine felicie a drugi forda mondeo ale to juz jak chcecie! Miśków postaram sie zwieź 5. Jak sie zapatrujecie na lekkie grzmocenie po blachach??z inna marką....
Robson86 - 11-02-2008, 23:38

norb napisał/a:
Promocje powiadasz?

nono :P
norb napisał/a:
Co powiecie na przejazd z predkoscia 20/h ulicami miasta z flagą mitsubishi

tylko na to 3eba by miec zezwolenie policji jak by jechalo wiecej niz 5 samochodow...
Oka, otym mozemy pogadac na spocie za dwa tygodnie :) ..puki co jaka miejscowke proponujecie :?: :)
Parking ten co byliscie ostatnio, parking pod kck'iem ewentualnie pozniej siakis bilardzik czy cos w tym stylu inne propozycje :P :?:
Pozdroo

Anonymous - 11-02-2008, 23:44

panowie tylko co do miejscowki:pp to w Kielcach wiem jak dojechać do Galerii i nic poza tym :p p. Jeżdżą u nas w o-c 2 evo VIII z jednym mam kontakt a co do drugiego musiałbym jakos zaczepic, zagadać :P doszły do nas 2 pajero i moze carisma takze jest nas juz spora ekipa( wszyscy raczej nie wypalą ale gdyby to moze i 8 samochodow by sie z o-c ustukało) nie chce znowu obiecywać gor a znowu nie przyjechac mowie jak jest;] jest ciezko z o-c 3 jest napalonych i gotow wyjechać na 100% obojętnie kiedy;] no a z resztą musiałbym konkretnie pogadać a jeszcze sam nie wiem jak bedzie ze mną;/;/;/;/;/ Bo nie wiem czy wylecze samochod;/

PzdR

Robson86 - 11-02-2008, 23:47

W Kielcach tez jezdzi pare Evo :P ..ale wez je gon :D :D hehe, a widze je zawsze przypadkowo jak jada w przeciwnym kierunku albo na innej rownoleglej ulicy :?
W Pajero widze przewaznie panow...ktorzy nie koniecznie sa zainteresowani czlonkowstwem w naszym klubie, nawet gadalem pod tesco z jednym gosciem od nowej "elki", powiedzial ze zajrzy jak bedzie mial czas...ale nie widze go jakos :?
bomba napisał/a:
2 evo VIII

Zeby chociaz jedno przyjechalo to bylaby lux gittara :twisted: :)
Pozdroo

sion2002 - 12-02-2008, 11:12

Mnie przyszły weekend pasuje. Podejrzewam, że do tego czasu wszystkim uda się przełożyć spotkania, treningi, zakupy :P czy znaleźć opiekę do dzieci :)

Można by znaleźć rzeczywiście inne miejsce niz Tesco. W przypadku Ostrowca wchodzi w grę raczej tylko sobota / niedziela - w tych dniach jak zauważyli wszyscy na ostatnim spocie - nie ma tam zbyt wiele miejsca. Być może dobrym miejscem będzie, jak zaproponował norb parking pod KCKiem - dużo miejsca i blisko do wymarzonego bilardu Robsona :lol:

Bomba - jeśli nie znasz zbyt dobrze Kielc zawsze możemy się umówić gdzieś na wlocie i poprowadzę Was dalej (mam w tym drobną praktykę po ostatnim zlocie Eclipsa :P ). Dodatkowo jeśli nie wyrobisz się z naprawą samochodu, zawsze możesz nas odwiedzić jako pasażer któregoś z kolegów.

Pozdrawiam
Szymon

Anonymous - 12-02-2008, 11:52

Cytat:
i mam kumpli ktorzy na wzmacniaczach i tubach mają ok 3kW
Też mam takich kumpli...jeden swift i jeden uniacz :lol: Nie wiem jak Wy, ale ja nie mam nic przeciw innym markom...liczą się w końcu ludzie :D Sion dobrze proponuje, 9 bila to miejsce gdzie można pograć, pogadać, posiedzieć & inne czynności na "p" :lol:

Cytat:

tylko na to 3eba by miec zezwolenie policji jak by jechalo wiecej niz 5 samochodow...

Zawsze można jechać kilkoma grupami po 5 aut odległymi od siebie o 100 metrów, a co? przypadkowe spotkanie heheheh

A więc 23.02? Jeśli wszyscy agree to rezerwujcie terminy, naprawiejcie bryki,szukajcie opiekunek i zaznaczcie sobie tę datę w kalendarzu duuuużą czerwoną kreską :twisted:

Anonymous - 12-02-2008, 17:30

no to ok zaczynam gadać powaznie z ostrowcem! racja jak nie moge swoim to wpadne z kimś;d