To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Techniczne - [Cari 1.6] "NIE ODPALA"

Anonymous - 13-02-2008, 00:25
Temat postu: [Cari 1.6] "NIE ODPALA"
WITAM WSZYSTKICH :o JESTEM TU NOWY WIEC PROSZE O WYROZUMIALOSC :?: MAM PROBLEM WYDAJE MI SIE NIE BARDZO WIELKI ALE DOSC DZIWNY. CARI 1.6 97r MAM OD OKOLO 4 MIESIECY ( I NIE NARZEKAM - NO MOZE TROCHE LUBI PIC ALE OK) I OKOLO 2 TYGODNI TEMU WSTAJE RANO I NIE MOGE ODPALIC. PO OKOLO 36 GODZINACH KIEDY TO JEJ NIEUZYWALEM SIADL AKUMULATOR (PRZEKRECAM KLUCZYK, PROBUJE ODPALIC BEZ OBCIAZEN-RADIO, SWIATLA; KONTROLKI PRZYGASAJA STARA SIE KRECIC ALE NICI Z TEGO BO BRAKUJE MOCY/PRADU) - ALE CO DZIWNE WRACAM Z PRACY WIECZOREM I CO - ODPALA Z DOTYKU, JAK ZA DOTKNIECIEM CZARODZIEJSKIEJ ROZDZKI. PRZEDWCZORAJ BYLO TO SAMO. DWA RAZY ZACHOWALA SIE W TEN SPOSOB - DZIWNY JAK DLA MNIE SPOSOB. MAM PARE POMYSLOW ALE PROSZE O JAKIES RADY? :doubt: . PS. IMMOBILISERA RACZEJ NIEMAM Z GORY WIELKIE DZIEKI :wink: POZDRAWIAM
Anonymous - 13-02-2008, 08:06

Niech jakiś elektryk samochodowy sprawdzi ci rozrusznik czy nie zaciera się na tulejkach na których ułożyskowany jest wirnik rozrusznika.
Chooper - 13-02-2008, 09:41

przeczyść połączenia klem z akumulatorem papierkiem ściernym i odpowiednio zabezpiecz. acha i NIE PISZ Z CAPS-LOCKIEM :!: :!: :!:
kristof - 13-02-2008, 13:57

drugie co może być to poluzowany kabel od rozrusznika więc przy nim też spójrz na kable :)