[92-96]Colt CA0 - [ALL]Jak rozebrac ten wlacznik??
Anonymous - 17-02-2008, 00:53 Temat postu: [ALL]Jak rozebrac ten wlacznik?? Jak rozebrac ten wlacznik do przeciwmgielnych zeby dobrac sie do zarowek i niczego nie polamac??
Hugo - 17-02-2008, 10:39
Postaram się jakoś wytłumaczyć:
Z tyłu każdy włącznik ma 2 zapadki trzymające go w obudowie. Cienkim śrubokrętem podważasz najpierw przy jednej zapadce i następnie przy drugiej. Musisz wtedy wciąż naciskać na przycisk od tyłu tak jakbyś chciał go wysunąć na siłę. Po podważeniu zapadki powinien wyjść z obudowy. Następnie w samym przycisku od spodu będziesz miał dwie takie same zapadki, które należy podważyć, aby się dostac dalej. I tu uwaga! Musisz trzymać przycisk w ten sposób, aby był cały czas wciśnięty, ponieważ pod kapturkiem przycisku są 2 sprężynki, które mogą wystrzelić i wszystko się rozsypie. Gdy to przebrniesz i rozbierzesz to zobaczysz żaróweczkę. Podczas składania przycisku prawdopodobnie będziesz go musiał delikatnie nacisnąć aby zapadki wskoczyły na miejsce. Bardzo trudno to wytłumaczyć. Dasz radę!
Anonymous - 17-02-2008, 12:10
Ok udalo sie Myslalem podobnie ale wolalem poczekac zeby sie upewnic i nie polamac niczego. Dzieki za pomoc i "pomogl" ode mnie za to
[ Dodano: 17-02-2008, 12:16 ]
Jeszcze jedno pytanie. Troche dziwna ta zaroweczka i czy mozna takie dokupic czy trzeba kombinowac z inna??
Hugo - 17-02-2008, 14:54
SlaVkoEg napisał/a: | Troche dziwna ta zaroweczka i czy mozna takie dokupic czy trzeba kombinowac z inna?? | Można. Ma oznaczenie T3. To ta na samym dole (te wyżej to diody): http://moto.allegro.pl/it...ow_samoch_.html
Anonymous - 17-02-2008, 19:08
Dzieki ale myslalem ze to sie kupuje z cala ta gumka a okazuje sie ze to tylko sama zarowka i sie ja tam samemu mocuje
[ Dodano: 24-02-2008, 10:21 ]
Operacja sie udala i teraz wszystko juz u mnie swiecie
|
|
|