To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander I Ogólne - Outlander - auto dla kobiet

jawlo - 17-02-2008, 14:49
Temat postu: Wybrano najlepsze auto dla kobiet
W drugiej edycji konkursu organizowanego przez miesięcznik "Twój Styl"
jury wybrało "Najlepszy kobiecy samochód roku 2007". Został nim Outlander.

Tutaj więcej informacji...

karol - 17-02-2008, 17:14

No chyba sie nie dziwisz? :lol:
Jestem facetem,ale tez mi sie podoba :roll:

Hiszpan - 17-02-2008, 20:17
Temat postu: Outlander - auto dla kobiet
onet.pl Moto napisał/a:
Wybrano najlepsze auto dla kobiet
Tworzenie samochodów dla kobiet jest trudnym zadaniem. W drugiej edycji konkursu organizowanego przez miesięcznik "Twój Styl" jury wybrało "Najlepszy kobiecy samochód roku 2007".
PR, Mitsubishi/ 2008-02-14 11:38
W konkursie brało udział 40 samochodów debiutujących w 2007 na polskim rynku. Jury, w skład którego weszła Jolanta Pieńkowska, Ilona Łepkowska, Agata Młynarska, Agnieszka Dygant oraz Agnieszka Litorowicz-Siegert doceniło Outlandera za urzekającą sylwetkę, niezwykłą przestronność i funkcjonalność wnętrza oraz znakomite własności jezdne.

"Tworzenie samochodów dla kobiet jest niezwykle trudnym zadaniem. Kobiety zwracają uwagę na każdy detal i jego funkcjonalność ... a do tego samochód musi być ładny. Dziękujemy Paniom, że uznały Outlandera za najlepszy samochód rodzinny. To moim zdaniem najtrudniejsza i najbardziej konkurencyjna kategoria. Ten tytuł jest jedną z ważniejszych nagród, jakie mogłem odebrać" podkreślił Tsumutoku Yamada – Prezes Zarządu MMC Car Poland odbierając wyróżnienie z rąk Jacka Szmidta - Redaktora Naczelnego Twojego Stylu.

Mitsubishi Outlander, który jest całkowicie nowa konstrukcją zadebiutował w Europie wiosną 2007. Auto wyposażono w 2-litrowy, 140-konny, turbodoładowany silnik Diesla z pompowtryskiwaczami oraz filtrem cząstek stałych i 6-biegową, manualną przekładnię oraz innowacyjny system napędu na 4 koła All Wheel Control wraz z systemem aktywnej stabilizacji tory jazdy i kontroli trakcji.

No to pięknie - auto dla kobiet ;)

Anonymous - 17-02-2008, 22:53

cóż, prawda bywa najczęsciej bolesna .... :wink:
Anonymous - 17-02-2008, 22:54

http://www.mitsubishi-gra...0cfdb356#269944
Hubeeert - 17-02-2008, 23:12

Scaliłem tematy 8)
Hiszpan - 18-02-2008, 00:17

Hubeeert napisał/a:
Scaliłem tematy 8)

Sorki, gdzieś mi umknęło :doubt:

Anonymous - 18-02-2008, 20:57

Jakos zadnej kobiecie jeszcze nie sprzedalem outka, za to w ravkach prawie same kobiety widuje ;)
Hiszpan - 18-02-2008, 21:01

Ali-En napisał/a:
Jakos zadnej kobiecie jeszcze nie sprzedalem outka, za to w ravkach prawie same kobiety widuje ;)

Jeżeli się nie mylę to ravka była "samochodem dla kobiet" w niemczech w 2006 r :D