Lubelskie - Mitsumaniak widziany
Mario - 23-02-2008, 22:21 Temat postu: Mitsumaniak widziany witam Co wy na to żeby w tym temacie pisać kogo się widziało w Lublinie z mitsumaniaków ? Pomysł z forum Łodzi tam się przyjęło może i u nas ?
robson - 23-02-2008, 22:28
No kurna ja zawsze jak widze jakiegos Colta to se myśle machne.. ale zaraz se pomyśle ... e tam pewnie mnie oleje... kicha...
A dzis widziałem dwa takie Colty czarwone jak mój... Pod tesco około 13.00 na nr LPU ... i drugi Pani jakaś prowadziła koło MCDonald's na puławskiej. I białego na czechowie...
pawela - 24-02-2008, 11:08
MaRIo napisał/a: | witam Co wy na to żeby w tym temacie pisać kogo się widziało w Lublinie z mitsumaniaków ? Pomysł z forum Łodzi tam się przyjęło może i u nas ?
|
hmhmhm, Lublin to male miasto i dosc czesto mijam sie z klubowiczami. Mi na razie pomysl obojetny, jak ktos cos wpisze to moze skrobne i ja
robson napisał/a: | No kurna ja zawsze jak widze jakiegos Colta to se myśle machne.. ale zaraz se pomyśle ... e tam pewnie mnie oleje... kicha...
A dzis widziałem dwa takie Colty czarwone jak mój... Pod tesco około 13.00 na nr LPU ... i drugi Pani jakaś prowadziła koło MCDonald's na puławskiej. I białego na czechowie... |
zadnego z wyzej wymienionych nie kojarze przyjedzcie na spot, bedzie wiadomo komu machac i kto odmachnie
Marino - 24-02-2008, 19:58
od poniedziałku do piątku widzę się z takim Panem starszym w colcie malibu... zawsze mijam go po przeciwnej stronie na odcinku od Nałeczowskiej do mcdonalda na dole... jutro pewnie tez go spotkam:)
Anonymous - 25-02-2008, 12:56
ja czesto widuje jak wracam z pracy zaparkowanego colta, czasami i drugiego przy Okopowej, skrzyżowanie z Hempla ?, blisko budynku BigMar czy jak mu tam... ktos z forum moze ?
pawela - 25-02-2008, 13:53
tak, jeden tych dwoch srebrnych na okopowej to moj, czesto tam parkuje.
Anonymous - 25-02-2008, 15:33
no właśnie ja też czasem widuje takiego zaje***stego srebrnego colciaka koło Kina Wyzwolenie pozdro i do zobaczenia w niedziele...
[ Dodano: 26-02-2008, 00:08 ]
a z pół godzinki temu widziałem czerwonego colciaka na nr LUB coś tam dalej.. śmigał Puławska w dół w stronę McDonalda....
Anonymous - 27-02-2008, 21:38
hehe a w nIedziele to ja kilku Mitsumaniaków widzialem ;D pozdroo
robson - 28-02-2008, 20:07
Czerwony COLT z białymi napisami AUTO SPORT czy cos takiego...
Biedronka przy Diamentowej. Dziś godz. 19:04
maklakus - 28-02-2008, 20:21
robson napisał/a: | Czerwony COLT z białymi napisami AUTO SPORT czy cos takiego...
Biedronka przy Diamentowej. Dziś godz. 19:04 |
najprawdopodobniej to GTI Pana Masicza
Grześku - 28-02-2008, 23:12
Kiedyś pozdrawiałem wszystkich w Carismach, niestety większość za kółkiem to jakieś dziadki co to im się wydaje że macham bo zapomnieli świateł włączyć...
Przypomniała mi się taka reklama, zdaje się Wertels Original - "teraz ja jestem dziadkiem...."
Chyba czas sprzedać Cari
maklakus - 29-02-2008, 06:23
Grześku napisał/a: | Chyba czas sprzedać Cari |
Dziadkiem nie nie jesteś " jeszcze " - Twoje dzieciaki z tego co wiem jeszcze nic nie planują .. hehehe ,,ale jeśli sprzedać na rzecz tego co myślę... to ja jestem za - na pewno Cię to odmłodzi - -
Mario - 01-03-2008, 11:47
Czerwony CAO z krasnegostawu, jechał obok stacji na al. zygmuntowskich
Bardzo ładny
Anonymous - 01-03-2008, 19:10
mario!!! moze i ładny ja sie nie znam, hehe dopiero ktoś mnie zauważył. a propo rejestracji lks... to krasnystaw a xxkf to juz nie:)
Mario - 01-03-2008, 20:03
rejestracja była LKS A wrzucił byś może jakieś zdjęcie swojego Colcika ?
|
|
|