Podkarpackie - Ramki tablic - Podkarpackie
gulgulq - 24-02-2008, 11:11 Temat postu: Ramki tablic - Podkarpackie Misie,
wczoraj tj. w sobotę 24 lutego dotarły do mnie ramki od Akbi'ego. W zwiazku z tym prosze o PW do mnie odnosnie danych kontaktowych i ewentualnych telefonow zebym wiedzial komu i gdzie wysłac.
6 osob wplacilo pieniazki wiec liste osob ktore dostana ramki wrzuce jutro bo zostawilem w domu :).
Z tego co pamietam to napewno:
- saphire
- werwolf
Odnosnie przekazania ramek to widze 3 mozliwosci:
- na spocie, jesli komus sie nie spieszy, oprocz ramek osoba odbierajaca bedzie miala mozliwosc uscisniecie mi dloni i uslyszenia gratulacji zakupu super ramek (a sa fajne, cieszylem oczy wczoraj caly dzien )
- osobiscie, okolice Ropczyce i Rzeszowa, w Rzeszowie jestem srednio raz na tydzien wiec kwestia dogadania sie do miejsca i terminu, oczywiscie tu rowniez opcja uscisniecia dloni prezesa podkarpckiego tez wchodzi w gre
- poczta, na wskazany adres
W przypadku przekazania osobistego (1 i 2 mozliwość) dostajecie zwrot cześci kosztow zakupu ramek, gdzies ok. 11 zł, ale to jeszcze do konca nie wiem na 100% jaka kwota.
Wiec prosze o kontakt zainteresowanych
Pozdr
gulgulq
Monia - 24-02-2008, 13:27
a gdzie ja byłam jak załatwialiscie rameczki hmmm ej to byl jakiś tajny spisek
gulgulq - 24-02-2008, 14:14
Moniko :
http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=13281
saphire - 24-02-2008, 20:58
Monia temat ramek pod tablice był regularnie wałkowany od czerwca ubiegłego roku (o ile dobrze pamiętam) a że zapisało się na nie wstępnie ze trzysta osób a ostatecznie ze dwieście z okładem przelało kasę to tyle ramek wyprodukowali. Skoro się nie zapisałaś to przez myśl nam nawet nie przeszło że nic o tym nie wiesz skoro regularnie przez kilka miesięcy temat był wałkowany...
JCH - 24-02-2008, 21:38
Zdaje się, że Ojciec Firencjusz ma jakieś nadwyżki. PW do niego i może coś zaklepiesz dla siebie.
Monia - 24-02-2008, 22:17
Ja nic koledzy nie wiedzialma gdyż ponieważ gdy raz do kogoś pisałam pw odnoście jednego za gadżetów i ta osoba nie odp.to po porstu najczęsciej jestem na podkarpackim mm i na zakladce colt wiec proszę nie krzyczeć...;)
Moj pech że nie nabędę tej ramki, trzeba sie pogodzić z tym i tyle...
gulgulq - 25-02-2008, 07:12
Lista szczęśliwców która dostałem od Akbi'ego:
saphire
jaxan
Masima
Werwolf
Jeremy79
Chaosek
Ww. osoby proszę się zgłaszać . Ewentualna wysyłka pójdzie jak dostane przelew od Akbiego oraz gdy zgłoszą się wszyscy zainteresowani - puszcze wtedy wszystkie naraz .
saphire - 25-02-2008, 09:22
Przynajmniej cyknij fotkę i pokaż jak te nasze rameczki wyglądają cobyśmy oko nacieszyli zawczasu
gulgulq - 25-02-2008, 09:30
heheh
zazdroscie sam moge pocieszyc :)
jutro wrzuce
saphire - 25-02-2008, 09:40
Fotę samej ramki zrób - już nie musi być na aucie Zrób teraz... bo mnie ciekawość zżera
gulgulq - 25-02-2008, 10:06
hehe na aucie nie zrobie bo samemu nie zamawialem :)
tera niestety..w pracy jestem :)
a wiesz jak poczekasz bedziesz bardziej szczesliwy jak zobaczysz, to jak z kobieta
akbi - 25-02-2008, 11:14
Dla niecierpliwych:
...sorki za jakość ...ale aparat "roboczy"
Kolor liter jest srebrny .... na fotce chyba mi się kolor ścian odbił
JCH napisał/a: | Zdaje się, że Ojciec Firencjusz ma jakieś nadwyżki. |
niestety nadwyżki też się już skończyły ...spóźnialskich było wielu
saphire - 25-02-2008, 18:32
Ciekawość ma zaspokojona - zatem czekamy na przesyłkę
Nikon - 25-02-2008, 19:38
No rameczki całkiem całkiem sie prezentują
Monia - 25-02-2008, 20:28
koledzy nie łądnie saphire
jaxan
Masima
Werwolf
Jeremy79
Chaosek zamówiliście ramki poza naszymi plecami...ale spoko na najbliższym spocie zabierzemy a przynajmniej ja zabiorę któremuś z Was taką rameczkę:P
|
|
|