Off Topic - Bordowe Seicento
Anonymous - 29-03-2006, 07:35 Temat postu: Bordowe Seicento Witam wszystkich! Jakiś czas temu zarejestrowałam sie na forum, a w zasadzie pomagali mi tym Jackie i Igi i oto jestem. Postaram się co jakis czas cos napisać, naprawdę się postaram.
A teraz chciałabym Was przestrzec przed bordowym Seicento jeżdżącym po ulicach Białegostoku. W ubiegłym tygodniu o mały włos nie skasowałam przez niego swojego auta, bo Pan kierowca stwierdził, że zewnętrzny, lewy pas na ulicy 3-pasmowej, 80 m za skrzyżowaiem, jest świetnym miejscem do oczyszczenia i dokładnego wyskrobania szyb. Pomysł przedni, nie sądzicie?? Chciałam dodać, że w takich przypadkach światła awaryjne w ogóle nie są potrzebne, przynajmniej według tego kierowcy. Aha i to nie była kobieta.....
Także uważajcie..............
Pozdrawiam wszystkich..........
igi - 29-03-2006, 07:49
Żmija napisał/a: | Witam wszystkich! Jakiś czas temu zarejestrowałam sie na forum, a w zasadzie pomagali mi tym Jackie i Igi i oto jestem. Postaram się co jakis czas cos napisać, naprawdę się postaram. |
No nareszcie. Bądz tu jak najczęsciej. Bedziemy Cię z Jackie przepytywać z tego co się dzieje na forum
Teraz życie forum się zmieni Żmija na forum
Witam Olu
A co do pomysłu tegoo kierowcy to naprawde super . Pomysłowość ludzi nie zna granic
Jackie - 29-03-2006, 09:42
Hehe, cześć Maleństwo!!
Bordowego Seia się znajdzie i u........pomni żeby już się tak nie zachowywał A Ty pojawiaj się tak często jak dasz radę.
ACHTUNG!WARNING!WNIMANJE!UWAGA!
Żmija na forum! Powtarzam - Żmija na forum!
Pozdrawiam
JCH - 29-03-2006, 19:58
Jackie napisał/a: | ACHTUNG!WARNING!WNIMANJE!UWAGA!
Żmija na forum! Powtarzam - Żmija na forum! |
Będzie kąsać Trza się bać
Jackie - 29-03-2006, 20:16
JCH napisał/a: | Jackie napisał/a: | ACHTUNG!WARNING!WNIMANJE!UWAGA!
Żmija na forum! Powtarzam - Żmija na forum! |
Będzie kąsać Trza się bać |
Żebyś wiedział Z moją małżonką tworzą taki tandem, że sam się boję....
raddex - 29-03-2006, 20:22
witamy serdecznie
Efa! - 30-03-2006, 02:13
Buahaha! Co Panowie, pękacie? To tylko (albo aż) białogłowa kolejna w MM
igi - 30-03-2006, 07:51
Efa! napisał/a: | Buahaha! Co Panowie, pękacie |
Jasne . Ci którzy ją znają już się boją, a ci którzy jej nie znają niech zaczna się bać. Hubi nawet z Polski wyjechał
Anonymous - 30-03-2006, 08:11
mnie, bać się??, że co, że niby żmija??to tylko kąsa?????
a może.............?????????
jeszcze raz witam wszystkich ssssssssssss
[ Dodano: 30-03-2006, 09:13 ]
zapomniałam dodać, dzięki igi i Jackie, wiedziałam, że mogę na Was liczyć..........
Anonymous - 30-03-2006, 17:50
Cytat: | Jasne . Ci którzy ją znają już się boją, a ci którzy jej nie znają niech zaczna się bać |
Słusznie mówisz, w końcu nie raz się było bodyguardem...
....i odpierało prowokacje wszelakie
....eh, to se ne vrati
Harpia - przyjacióła Żmiji
igi - 30-03-2006, 17:59
Żmija napisał/a: | ssssssssssss |
Betty napisał/a: | Harpia - przyjacióła Żmiji |
No to komplecik zmij na forum . Forum zmieni się teraz "troszeczkę"
Dobrze ze chochlik nie pisuje
Żmija napisał/a: | zapomniałam dodać, dzięki igi i Jackie, wiedziałam, że mogę na Was liczyć.......... |
Olu na nas zawsze
Efa! - 30-03-2006, 18:32
Pomimo tego zasilenia w postaci Żmii babska grupa MM wciąż jest niemrawa... Ale no cóż - ile babek może tak naprawdę doradzić w kwestii samochodów?
To znaczy, wiecie, przynajmniej w mojej kwestii - ja sama nie jestem przecież specem od "bebechów" auta .
Hubeeert - 02-04-2006, 14:41
Witaj Olu
Anonymous - 03-04-2006, 09:30
A witamy, witamy na forum!
A jak Ci sie zdarzy jeszcze taki jeden przypadek, to zadzwon do mnie Mam kolege, ktory takie sprawy szybko zalatwia (bynajmniej nie naruszajac nietykalnosci osobistej drugiej osoby).
Ostatni przypadek:
Koles zoltym fiatem uno (po 'tuningu ala przyspawam cos w stodole') zajechal mu w bardzo nieprzyjemny sposob pas (a byly czerwone swiatla) - w srodku trzech kolesi, muzyka a la 'choćta, wyźmiemy sztachete BUM BUM BUM' - byleby subboofer walil),
Bartek niewzruszony, wylazi z auta i zamienia 'kulturalnie kika slow z kierowca'. Jako, ze Bartek ma ponad 2 metry i silownia mu nieobca, koles nie chce z nim dyskutowac i juz patrzy z utesknieniem na zielone.
No i odjechal na zielonym. Z wielkim wgnieceniem na dachu od piesci mojego kumpla. Lubi cobie facet czasami pogestykulowac jak prowadzi dyskusje (tutaj: monolog)
M.
Anonymous - 03-04-2006, 12:36
aaale czemu zmija to żmija??? że niby zawsze z zzzz języczkiem? czy o co chodzi?
aha muszę dopisać bo z tego wszystkiego ssssssapomniałem - ja też chciałem się przyłączyć do wszyssssstkich witających na forum
|
|
|