Carisma - Ogólne - [Cari 1.6] Koszt halogenów
Anonymous - 26-02-2008, 21:06 Temat postu: [Cari 1.6] Koszt halogenów Witajcie!
Czy ktoś z tutaj obecnych szanowanych forumowiczów orientuje sie może w kosztach halogenów w ASO?? Interesuje mnie komplet, czyli lampy, zaczepy i zaślepki?? Wiem ze to towar ciezko dostepny ale chodzi o kwote . Z gory dzieki za odpowiedz.
Pozdrawiam
Brikston - 26-02-2008, 21:32
Na allegro komplet po okolo 600 zl widywalem wiec mysle ze ze w ASO za nowe 1000 zl lekko.
Matejko - 26-02-2008, 21:43
Brikston napisał/a: | e ze w ASO za nowe 1000 zl lekko. |
za sztuke
Anonymous - 26-02-2008, 21:51
W ASO 850 zł za sztukę + włącznik podwójny 150 zł + przekaźnik 80 zł...
UżywkI: 100-200 zł/ szt., przełącznik: 30-100 zł, przekaźnik ok 10-20 zł...
Zakładałem ostatnio u siebie... Wszystko śmiga elegancko, ale jeżdżę na pożyczonym włączniku...
Anonymous - 26-02-2008, 22:50
Hmm, niezle te ceny, to teraz jeszcze musze zdobyc potwierdzenie co do kosztow w ASO i ide robic demolke na poczcie reklamacyjna, za zniszczenie przesylki z takowym sprzetem. Tyle ze szly uzywki, ale teraz prawo pozwoli mi wyciagnac od Poczty calkowity koszt nowych, sasasasa. Dzieki za pomoc
Pozdrawiam
Anonymous - 26-02-2008, 23:01
rademenez napisał/a: | Tyle ze szly uzywki, ale teraz prawo pozwoli mi wyciagnac od Poczty calkowity koszt nowych, sasasasa. |
jesli nie bylo klauzuli "uwaga ostroznie" za duzo nie zasasasasasz
Anonymous - 26-02-2008, 23:10
arturro napisał/a: | rademenez napisał/a: | Tyle ze szly uzywki, ale teraz prawo pozwoli mi wyciagnac od Poczty calkowity koszt nowych, sasasasa. |
jesli nie bylo klauzuli "uwaga ostroznie" za duzo nie zasasasasasz |
No własnie byla klauzula, uwaga szkło, czy cos w te nute, nie ja to wysyłalem, tylko wczoraj sie dowiedzialem ze mozna wyciagnac z uszkodzonej przesylki ekwiwalent. Musze tylko pokierowac odpowiednio nadawcą
Anonymous - 27-02-2008, 08:16
rademenez napisał/a: | No własnie byla klauzula, uwaga szkło, czy cos w te nute, nie ja to wysyłalem, tylko wczoraj sie dowiedzialem ze mozna wyciagnac z uszkodzonej przesylki ekwiwalent. Musze tylko pokierowac odpowiednio nadawcą |
kolejna sprawa: otworzyles komisyjnie paczke? ja ostatnio przerabialem temat bo dostalem paczke w ktorej byly nawozy do mojego akwarium i ktore sie wylaly wiec wiedzialem ze z paczka jest cos nie tak, jesli otworzyles paczke sam w domu to masz kolejny problem.
Anonymous - 28-02-2008, 15:04
arturro napisał/a: | rademenez napisał/a: | No własnie byla klauzula, uwaga szkło, czy cos w te nute, nie ja to wysyłalem, tylko wczoraj sie dowiedzialem ze mozna wyciagnac z uszkodzonej przesylki ekwiwalent. Musze tylko pokierowac odpowiednio nadawcą |
kolejna sprawa: otworzyles komisyjnie paczke? ja ostatnio przerabialem temat bo dostalem paczke w ktorej byly nawozy do mojego akwarium i ktore sie wylaly wiec wiedzialem ze z paczka jest cos nie tak, jesli otworzyles paczke sam w domu to masz kolejny problem. |
Hmm komisyjne otworzenie paczki??? No nie bylo mi to dane, bo ja paczki nawet nie dostalem. Po zbyt dlugim oczekiwaniu na przesylke poinformowałem nadawce ze takowa do mnie nie dotarla. Ten udal sie na poczte gdzie nadawal i zlozyl reklamacje. Nastepnego dnia wezwali go ze paczka sie znalazla, tylko zdemolowana zawartosc byla. Oddali mu to co zostalo, plus zwrot zadeklarowanej wartosci. A dopiero kilka dni temu sie dowiedzialem, ze w takiej sytuacji mozna sie domagac zwrotu wartosci nowego towaru, i mam nadzieje ze to jakos dojdzie do skutku, oby tylko nadawcy sie chcialo to reklamowac.
Anonymous - 28-02-2008, 15:28
rademenez napisał/a: | A dopiero kilka dni temu sie dowiedzialem, ze w takiej sytuacji mozna sie domagac zwrotu wartosci nowego towaru, i mam nadzieje ze to jakos dojdzie do skutku, oby tylko nadawcy sie chcialo to reklamowac. |
to nadawca dostanie ewentualny zwrot nie TY no chyba ze umowiles sie ze sprzedawca ze ci kupi nowe chalogeny
wolgaster - 28-02-2008, 19:43
Cytat: | ci kupi nowe chalogeny
naturalnie halogeny przez "h"
Anonymous - 28-02-2008, 23:38
naturalnie
Anonymous - 29-02-2008, 16:18
arturro napisał/a: | rademenez napisał/a: | A dopiero kilka dni temu sie dowiedzialem, ze w takiej sytuacji mozna sie domagac zwrotu wartosci nowego towaru, i mam nadzieje ze to jakos dojdzie do skutku, oby tylko nadawcy sie chcialo to reklamowac. |
to nadawca dostanie ewentualny zwrot nie TY no chyba ze umowiles sie ze sprzedawca ze ci kupi nowe chalogeny |
No tak dokładnie, moze nie nowe, ale postara sie zalatwic drugi komplet tez uzywek, z tymze jak wytarga kase z Poczty, to jest szansa na wysoki rabat na nie
Anonymous - 01-03-2008, 23:29
I tak i nie...
Anonymous - 02-03-2008, 13:54
Gattsu napisał/a: | I tak i nie... |
Jak mam to rozumiec??:> Cos przeczuwasz?
|
|
|