Zloty i Spoty - Zlot 2008 - VI ZLOT MITSUMANIAKóW GRUDZIąDZ 29-31.08.2008
Firebee - 29-02-2008, 12:05 Temat postu: Zlot 2008 - VI ZLOT MITSUMANIAKóW GRUDZIąDZ 29-31.08.2008 W tym temacie umieszczam dane z przeprowadzanych prac związanych ze zlotem:
Miejsce zlotu, oprawa i sceneria wybrana i zaklepana:)
Noclegi: (lista niepełna-sukcesywnie będę uzupełniał)
- 7 domków 4 osobowych (Urzad Miasta)
- domki 2,3 i 4 osobowe na "82" miejsca ( www.moriw.pl ) <<< przy pełnym wykorzystaniu miejsc i łózek to minimum miejsc na 100 osób
4x domek "2-osobowy" - wersalka dla 2 osób + tapczanik 1 os. + WC - cena 50zł (PIERWSZEńSTWO DLA OSóB Z DZIEćMI!!!)
10x domek "3-osobowy" - wersalka dla 2 osób + 2x tapczanik 1 os. bez WC - cena 60zł
8x domek "4-osobowy" - wersalka dla 2 osób + 4x tapczanik 1 os. +WC+ Prysznic - cena 100zł (PIERWSZEńSTWO DLA OSóB Z DZIEćMI!!!)
dla domków bez WC toaleta jest na zewnątrz na zagrodzonym terenie, więc w odległości kilku metrów.
Domki jak widać są dla większej ilości osób niż się nazywają, więc proszę Was o maksymalne zapełnienia domków jesli to możliwe!!
Noclegów nie zabraknie, ale może być problem z jakością kolejnych domków, których nie ma na spisie, a zależy mi na pełnym waszym zadowoleniu.
Domki Holenderskie !!! (WC, aneks kuchenny, salon, pokój dziecinny z łóżkiem piętrowym, sypialnia). Mogą w nim nocować 4-6 osób - cena 150zł/doba - LOKALIZACJA - MIEJSCE ZLOTU!!! PARKING KOłO DOMKU-
PLUS - MIEJSCE ZLOTU, MINUS - MIEJSCE ZLOTU - MOżLIWY HAłAS...
- motel Czepek - http://www.tsc.pl/motel.html
70 miejsc w pokojach 3-4 osobowych - cena 90zł 3 os, 120zł 4os. (pokoje TV, łazienka, wc)
dojazd busem, lokalizacja - ok.3km od miejsca zlotu
- pole namiotowo-caravaningowe na 200miejsc ( www.moriw.pl )
^ ceny powyższego jak zapewne się domyślacie są przystępne dla wszystkich i podam później
- hotel Energetyk ***- 100 miejsc w pokojach 1,2,3 osobowych ( http://www.energetyk-hotel.pl/ )
# Pokój 1 osobowy osobowy: 90 zł / doba
# Pokój 2 osobowy osobowy: 120 zł / doba
# Pokój 3 osobowy osobowy: 150zł / doba
w hotelu tym odbywać będzie się wesele. Jeśli to komuś będzie przeszkadzać (możliwy hałas w nocy) proszę o zmianę rezerwacji na inny hotel
I tutaj prośba!
Proszę już o zapoznanie się z ofertą hotelu Energetyk i zapełnianie jego miejsc, kto może sobie na to pozwolić, wtedy będę mógł wynegocjować odpowiednio niską cenę.
Pozostawimy parę miejsc w tym hotelu dla VIP-ów i sponsorów, ale zapraszam również Was do zapełniania tego hotelu.
To samo tyczy się pola namiotowego, jeśli ktoś chce przyjechać z przyczepą campingową/namiotem itp proszę o informacje - (namioty można jeszcze rozbić za darmola pomiędzy domkami:P postaram się o to)
Dzięki tym informacjom będę wiedział ile muszę szukać jeszcze domków.
Wszystkie powyższe punkty znajdują się w jednym miejscu przy jednej plaży, która prawdopodobnie będzie również tylko nasza.
Rezerwacje hotelowe i pola namiotowego proszę wysyłać na PW do mnie, a ja będę zapełniał listę...
Temat zamknięty.
**** osoby chcące brać udział w pomocy podczas trwania Zlotu proszę o info na PW, żebym wiedział na kogo mogę liczyć (wiąże się to z mniejszym uczestnictwem w samym Zlocie - bierzcie to pod uwagę:) ********
Pozdrawiam
Firek
[/color]
[color=red]
PROSZę O NIE UMIESZCZANIE NIEPOTRZEBNYCH KOMENTARZY W TYM TEMACIE. BęDą ONE PRZENOSZONE DO ODDZIELNEGO TEMATU! TEMAT OTWARTY TYLKO DLA ANKIETY
czerwona kropa - lokalizacja głównego zlotu
niebieska kropa - lokalizacja domków moriw, hotelu energetyk, pola namiotowego, domków urzędu miasta(w trakcie zamawiania)
bezkropy bo zapomniałem:) (mniej więcej napis UNIA) - motel Czepek
na miejsce zlotu wozić Was będą darmobusy:) Można też poruszać się własnym autem, ALE zamówię policję, która będzie sprawdzać trzeźwość!
akbi - 10-04-2008, 13:20
Firebee napisał/a: | PROSZę O NIE UMIESZCZANIE NIEPOTRZEBNYCH KOMENTARZY W TYM TEMACIE |
Pozwolę sobie odświeżyć temat - jedynie celem oddania głosów w ankiecie.
Juiceman - 24-07-2008, 13:54
akbi napisał/a: | Firebee napisał/a: | PROSZę O NIE UMIESZCZANIE NIEPOTRZEBNYCH KOMENTARZY W TYM TEMACIE |
Pozwolę sobie odświeżyć temat - jedynie celem oddania głosów w ankiecie. |
I ja to samo.
|
|
|